Video : Tipsbladet
Europa League

Hammarbys danske kaptajn tilfreds med EL-lodtrækning

Jeppe Andersen ser positivt på Hammarbys kommende modstander i Europa League - polske Lech Poznan.

Mandag blev der trukket lod til næste runde af Champions- og Europa League, hvor flere nordiske klubber fortsat er med.

Et af dem er svenske Hammarby, hvor Jeppe Andersen er anfører.

Den tidligere Esbjerg-spiller kan sammen med sine holdkammerater konstaterer, at de får besøg af Lech Poznan, der blev to'er i den bedste polske række sidste sæson.

Jeppe Andersen forsøger ikke at bilde nogen ind, at han har fuldstændig styr på det polske mandskab, men han kalder alligevel lodtrækningen for godkendt.

Læs også:Her er FCM, FCK og AGF's mulige modstandere

- Det er vel helt okay, i hvert fald skal vi spille hjemme. Det er altid en stor fordel, og jeg gætter på, at de normalt spiller på græs. Ellers ved jeg ikke så meget om dem, andet end at de er et tophold i Polen, siger Andersen til Fotbollskanalen.

Hammarby-kaptajnen mener, at det på forhånd er svært at sige, hvilket hold der er favorit til at vinde.

- Jeg kender dem ikke tilstrækkeligt godt til at sige, hvem der er favoritter. Hvis vi skulle spille på en neutral bane, så var de måske små favoritter, men i og med at vi spiller hjemme og på kunstgræs, så mener jeg, at vi har en god chance for at vinde.

Lech Poznan har i år indledt sæsonen med et nederlag og et kryds. Det lægger Jeppe Andersen dog ikke så meget i. I stedet mener han, at håbet om europæisk gruppespil i den grad lever.

Læs også:Dansker kom på tavlen, da Malmö og Elfsborg delte i svensk topkamp

- Ja, absolut. Det har hele tiden været målet, men det er ikke let. Nu har vi Lech Poznan, og så må vi se, om vi går videre til næste runde. Så længe vi ikke får Tottenham eller Milan, skulle jeg mene, at vi har gode chancer. Jeg har spillet Europa League-gruppespil tidligere med Esbjerg, og der slog vi Saint-Etienne i den sidste kvalrunde. 

- Det er svære kampe, og man har altid en chance, uanset hvem man møder. Sådan ser jeg på det, og det gør resten af holdet også. Der finde alle muligheder.

Kampen mod Lech Poznan spilles 17. september på Tele2 Arena i Stokholm.

Læs også:Dagens Double: Kan Kalmar overraske?

Læs også:FC Midtjylland-spiller melder afbud til svensk U21-landshold

Læs også:Dagens Spilforslag: Varme Vecchia