Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bayern München tager afsked med Inter-lejesvend

Kroatiske Ivan Perisic er færdig i Bayern München. Hans lejeaftale er udløbet, og tyskerne køber ham ikke permanent.

Ivan Perisic fortsætter ikke i Bayern München. Det bekræfter den sydtyske storklub onsdag eftermiddag.

I stedet vender den kroatiske kantspiller nu tilbage til Inter i Serie A. De to klubber lå ellers efter sigende i forhandlinger om et permanent skifte, der ville betyde, at Perisic kunne fortsætte i Bayern München, men det er altså ikke lykkedes.

Ivan Perisic nåede at spille 35 kampe for Bayern München, hvor han leverede otte mål og 10 assists, og han startede også inde i flere af de afgørende Champions League-kampe. Kroaten får også ros med på vejen.

- Jeg vil gerne takke Ivan for hans præstationen og hans bidrag til at vinde treblen. Vi var meget glade for at arbejde med ham. Man kunne tydeligt se Ivans kvaliteter, især ved Champions League-finalturneringen i Lissabon, siger cheftræner Hansi Flick ifølge klubbens hjemmeside.

Læs også:TV-stationer får milliard-rabat af UEFA

Foruden Champions League var Ivan Perisic også med til at vinde Bundesligaen og den tyske pokalturnering med Bayern München.

Klubben har også sagt farvel til lejesvendene Philippe Coutinho og Alvaro Odriozola denne sommer. De er vendt tilbage til henholdsvis FC Barcelona og Real Madrid i Spanien. 

Læs også:Officielt: Everton køber Real Madrid-stjerne

Læs også:Lionel Messi tilbage på træningsbanen i Barcelona