Video : Tipsbladet
Superliga

Isaksens ambitioner: Vil med til U21-EM og være fast mand i FCM

FC Midtjyllands 19-årige kantspiller Gustav Isaksen har et klart mål med denne sæson.

FC Midtjyllands Gustav Isaksen er blot 19 år, og da han er fra årgang 2001, så kunne han godt spille med på det danske U19-landshold. I stedet var han senest med U21-drengene som den næstyngste i truppen.

Det var selvsagt noget, som Isaksen kunne sende i kassen med gode oplevelser. Det gør han klart i et interview på FC Midtjyllands officielle hjemmeside.

Det er er stort skulderklap at blive udtaget til U21-holdet nu, og det viser tiltro fra træneren, så det er jeg selvfølgelig beæret over. Det giver blod på tanden, lyder det fra den teknisk stærke kantspiller, hvor han fik debut i kampen mod Ukraines ditto.

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Han peger endvidere på, at det var sjovt at være med på U21-landsholdet, hvor der ifølge Isaksen er mange gode spillere, ligesom niveauet på træningsbanen var højt. Det tog han dog i stiv arm.

Gustav Isaksen slog allerede sit navn fast på internationalt ungdomsplan, da han tilbage i 2019 spillede en stor rolle, da FCM slog Manchester United ud i UEFA Youth League, som svarer til ungdommens Champions League. Det stopper dog ikke der for ham, da ambitionerne rækker til mere.

- Jeg vil gerne spille fast både her i Midtjylland og på U21-landsholdet. Der venter jo et U21 EM til foråret, og det kunne være fedt at komme med til, så det går jeg efter. Og ved at gøre det godt i Midtjylland viser jeg mig jo frem for træneren. Det handler bare om at gøre det godt på banen, så det arbejder jeg hårdt på, fortæller Gustav Isaksen.

Læs også:FCM dropper Schwartz til Superliga-premiere - to profiler sidder ude

Forud for sin debut på U21-landsholdet havde Isaksen spillet 30 kampe på de øvrige U-landshold.

Læs også:Sisto-puslespillet: Her er seks muligheder for FC Midtjylland

Læs også:Alt om FC Midtjylland: Hvis det ikke er i stykker, så lad være med at reparere

Læs også:FCM-kant tager Sisto-rygter med ro: Sådan er det i en topklub