Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: FC København udlejer Michael Santos

Den uruguayanske angriber bliver udlejet for hele den kommende sæson.

Michael Santos skal ikke spille i FC København i den kommende sæson. Han er blevet udlejet til Leganes, der spiller i den næstbedste spanske række, for hele 2020/21-sæsonen.

Det oplyser FC København.

Ståle Solbakken og kompagni hentede den uruguayanske angriber sidste sommer i Malaga, og man har ikke været skuffet med ham, forsikrer Solbakken. Men der er ikke udsigt til spilletid i FC København.  

- Vi er faktisk meget tilfredse med Michael og synes, at han har gjort det godt, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

- Han var blandt en stor del af forklaringen på, at vi kom i Europa League-gruppespillet sidste sæson, hvor han nærmest kom direkte fra lufthavnen og ind på holdet og gjorde en forskel.”

- Vi har dog også en konkurrencesituation på hans position nu, hvor Jonas Wind er tilbage og Kamil Wilczek er kommet til, og det gør, at Michael ville spille en mindre rolle. Det kombineret med økonomiske hensyn gør, at dette er en god løsning for begge parter.

FC København har oplyser ikke, om der er en købsoption i handlen, men den norske manager vil ikke lukke døren helt for et Michael Santos-comeback. 

- Nu får Michael muligheden for at spille i en liga, han har gjort det godt i før og vise, hvor dygtig en spiller han er den kommende sæson, og så må vi se, hvad der sker efter det, siger Ståle Solbakken.

Læs også:Inden de voksne mødes: FCK's U17 og U19-hold storsejrede over Brøndbys

Michael Santos, 27 år, står noteret for ni mål på 36 kampe for FC København. Hans kontrakt med Superliga-klubben løber indtil sommeren 2023. 

Læs også:Michelsen til OB'erne: Skal ikke rende rundt og være jubelidioter

Læs også:Tim Prica er ikke alene: Her er 10 historiske mareridtsdebuter

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: FCK har ikke fikset sine problemer