Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-profil efter premieresejr: Det holdt hårdt

Alexander Munksgaard var en meget lettet mand, efter det lykkedes AGF at hente er sejr i deres sæsonpremiere.

Mandag aften sendte AGF Vejle hjem med et 4-2 nederlag i baggagen.

Og selvom resultatet kan lyde som en sikker storsejr, så var AGF tæt på at formøble en tremålsføring, da Vejle i anden halvleg reducerede til 3-2.

Men i stedet formåede aarhusianerne at score det afgørende mål til 4-2 og dermed lukke kampen - til stor glæde for højrebacken Alexander Munksgaard.

Læs også:Vejle-træner afviser nedrykning

- Hold kæft, det var dejligt. Det holdt hårdt, og det skulle det ikke have gjort, men tre point er det vigtigste, så det var fedt, siger han til AGF TV.

AGF-profilen erkender, at der var nerver på inden kampen, og at der også var nervøsitet at spore, efter to favoritnederlag i første runde.

- Starten på Superligaen har vel altid en eller anden nervøsitet. Det skete for FCM og FCK og heldigvis tog vi tre point i stedet for at tabe. Det var lidt ærgerligt, de fik de to mål, for vi kørte dem rundt i første halvleg og de havde vel nærmest ikke en chance.

Læs også:Trods fanprotester: AGF'ere vil ikke brokke sig

På grund af coronapandemien har Superliga-spillerne fået en kortere sommerpause end normalt, men det gør ikke så meget for Alexander Munksgaard.

- Det var dejligt at komme i gang og mærke Ceres Park og fansene igen. Det var godt at komme i gang med Superligaen igen, og de tre point overskygger lidt hele aftenen, men fedt at få en god start på turneringen.

AGF skal allerede i aktion igen på torsdag, når slovenske Mura venter i Europa League-kvalifikationen.

Læs også:David Nielsen efter dramatisk sejr: Min skyld at kampen ændrer karakter

Læs også:Se alle seks mål: AGF slog Vejle Boldklub i målfest

Læs også:Overrasket Vejle-stopper: Vi virker skræmte