Video : Tipsbladet
Bundesliga

Officielt: Emil Berggren på plads i tysk klub

Den danske angriber Emil Berggreen er tilbage i tysk fodbold, hvor han fremover skal spille for Greuther Fürth fra den næstbedste række.

Emil Berggreen er tidligere på dagen blevet meldt meget tæt på en kontrakt med den tyske 2. Bundesliga-klub Greuther Fürth, og nu er det også blevet bekræftet af klubben selv på dens officielle hjemmeside.

Den 194 centimeter høje dansker er efterhånden også et velkendt ansigt i det tyske, da han tidligere har spillet for både Mainz og Eintracht Braunschweig, og nu er han kommet på en to-årig kontrakt med Fürth.

Læs også:Avis: Emil Berggreen vender tilbage til tysk fodbold

Selv er Berggreen naturligvis meget godt tilfreds med at være kommet på plads i klubben.

- Jeg har haft nogle gode samtaler med klubben i de seneste dage, og jeg er meget tilfreds med at skulle tørne ud for dem i fremtiden. Jeg er taknemmelig for den tillid og støtte, som jeg har fået, og jeg glæder mig til at kunne bruge mine styrker, siger han og fortsætter:

Læs også:Emil Berggreen træner med i Hobro

- Selvfølgelig vil jeg gerne give tilbage og hjælpe holdet så godt, som jeg kan, lyder det fra Emil Berggreen.

Den 27-årige dansker kommer til klubben efter et ophold i hollandske Twente, og førhen i karrieren har han også spillet for Hobro i Superligaen og Brønshøj i 1. division. Endvidere har han også optrådt på det danske U21-landshold.

Læs også:Udlandsdansker revser tysk klub: Der var ingen støtte overhovedet

Læs også:Hollandsk klub dropper dansk angriber

Læs også:Emil Berggreen fastslår: Twente-fremtid er ikke afklaret