Video : Tipsbladet
Generelle

Thomas Frank efter Carabao-skalp: Måtte spille anderledes for at vinde

Southampton fik ørene i maskinen, da de onsdag blev slået ud af Brentford i Carabao-cuppen.

Onsdag aften leverde Brentford FC en mindre overraskelse, da de slog Premier League-klubben Southampton 2-0 og sendte dem ud af den engelske liga-cup.

Thomas Frank roser sine spillere for at omstille sig til at spille possesions-fodbold til i stedet at spille med lang bolde.

Læs også:Koeman løfter sløret for Suarez-planer

- Jeg kunne godt lide, at vi var taktisk fleksible. Normalt vil vi gerne have bolden og kontrollen over kampen, men vi var nødt til at spille anderledes mod Southampton for at vinde.

- Southampton er i mine øjne blandt de tre bedste hold til at presse i Premier League, så hvis vi spillede for meget med korte afleveringer, så ville vi skabe problemer for os selv. Derfor spillede vi med længere bolde og mere ned bag deres forsvar, hvilket vi lykkedes med, siger den danske træner til klubbens hjemmeside.

Læs også:Christian Nørgaard sikrer Brentford pokalsucces

Kampen var også en måde at teste sig af mod et stærkere mandskab, og det var ikke overraskende en fornøjet Thomas Frank, der gjorde status efter kampen.

- Jeg synes, vi leverede en virkelig flot indsats. Southampton stillede i stærkeste opstilling, hvilket bare gør sejren i dag endnu mere imponerende.

Sejren betyder, at West Bromwich Albion venter i næste runde.

Læs også:Spurs-stopper utilfreds med kampprogram: Der er ikke tænkt på spillerne

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Johan Lange og co. vil hente ny Brentford-profil

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020