Video : Tipsbladet
Superliga

AaB belønner midtbanespiller med ny kontrakt

Robert Kakeeto har grebet chancen i AaB, og nu har Superliga-klubben belønnet ham med en kontraktforlængelse.

Robert Kakeeto har tidligere været helt ude kulden i AaB, men man skal som bekendt aldrig give op, og midtbanemanden valgte at tage kampen op i den nordjyske Superliga-klub.

Den kamp har han vundet.

AaB oplyser torsdag formiddag, at man har forlænget kontrakten med 25-årige Robert Kakeeto, således parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2023. Midtbanespillerens tidligere aftale stod til at udløbe ved årets udgang, men nu har Kakeeto altså styr på fremtiden.

- Robert har i 2020 taget et stort spring i sin udvikling, og ikke mindst i sidste sæsons Mesterskabsspil gjorde han det fortræffeligt for os. Med sin dynamik og sin altid professionelle tilgang har Robert fastslået, at han i fodboldmæssig sammenhæng er en mand, vi kan stole på på den centrale midtbane, hvor han især i dette kalenderår har fået lagt yderligere lag på sit spil, siger sportschef Inge André Olsen og fortsætter:

Læs også:Lucas Andersen melder sig klar igen

- Tilmed er Robert en meget elskelig person med masser af godt humør, så på den led er han også en gevinst for vores trup, vores omklædningsrum og vores klub, og derfor er vi selvfølgelig glade for at have fået en ny aftale på plads.

Robert Kakeeto, der har rødder i Uganda, er et produkt AaB's egen talentskole, og han er glad for at fortsætte karrieren i de velkendte rammer.

- Det er fedt. Jeg er glad for at være her, og det er rigtig godt, at jeg skal blive i AaB. Jeg kan lide klubben. Der er gode mennesker, og jeg elsker at spille fodbold, så jeg vil gerne blive her i Aalborg, siger Kakeeto og fortsætter:

- Det var dejligt i sidste sæson at få vist, hvad jeg kan på banen. Spillestilen passer mig godt, men der er gode spillere i klubben, så vi kæmper om pladsen. Det giver noget ekstra til os spillere, at der er konkurrence, for det gør, at vi bliver bedre. Vi kan ikke nøjes med at præstere på samme niveau, for med den konkurrence der er, er vi nødt til at blive bedre. Så det er spændende, når der er konkurrence om pladsen

Læs også:Lucas Andersen og Viktor Fischer hyrer nye agenter

- Jeg prøver hele tiden at tale dansk med holdkammeraterne. Ikke kun på træningsanlægget, men også når vi er sammen i fritiden. Så jeg øver mig hele tiden på dansk, så det forhåbentlig kan blive endnu bedre i fremtiden. AaB er som en familie for mig. Klubben betyder meget. Aalborg er den eneste by, jeg kender, så hele byen er som min familie. Jeg vil huske byen hele mit liv.

- På holdet har vi mange gode offensive spillere, så jeg skal først og fremmest fokusere på min defensive rolle på midtbanen. Jeg giver bare alt, hvad jeg kan på den del, og så sker det andet. Angriberne scorer mål, og forsvaret står godt.

Robert Kakeeto står noteret for 35 kampe for AaB's bedste mandskab. Han har tidligere været udlejet til Jammerbugt FC og IFK Helsinki. 

Læs også:Alliancen mod Spilafhængighed har anmeldt AaB til politiet

Læs også:Sønderjyske-sportschef: Tilskuermangel skyldes corona-frygt

Læs også:Superliga-analyse: Ståle Solbakken skal fikse FCK's katastrofale bundniveau