Video : Tipsbladet
La Liga

Michael Santos om landsmand i Barcelona: Han bliver ikke behandlet godt

Angriberen fra Uruguay er skiftet fra FC København til Leganes på en lejeaftale, men han måtte torsdag svare på spørgsmål om en landsmand i Barcelona.

Det er svært at komme på holdet i FC København, hvor der er hård konkurrence om pladserne i angrebet. FC København har derfor valgt at udleje angriber Michael Santos denne sæson, så han er at finde i Leganes, der spiller i den næstbedste spanske række efter at være rykket ud i sidste sæson.

Torsdag blev den 27-årige angriber fra Uruguay præsenteret, men det var ikke kun spørgsmål om FCK og Leganes, Santso skulle forholde sig til.

Ifølge spanske medier blev han også spurgt ind til landsmanden Luis Suarez' situation i FC Barcelona, og efter først at være lidt afvisende, endte han alligevel med at sige noget om Uruguay-legenden, som Barcelona angiveligt forsøger at komme af med.

Læs også:Kun få fans til derby i Parken: Brøndby-træner er frygtelig ærgerlig

- Jeg ved det ikke - det er Barcelonas problem. Vi er her i Leganes, sagde Michael Santos, der dog forklarede sit syn på sagen:

- Han er min landsmand og Barcelonas tredjemest scorende, og han bliver ikke behandlet så godt.

En anden Uruguay-legende i form af Edinson Cavani kan måske være på vej til spansk fodbold, og Santos håber på at se spilleren i Spanien.

Læs også:Svære modstandere i bowlen for SønderjyskE: Kan trække AC Milan

- Han er den, der har scoret anden- eller tredje-flest mål for landsholdet. Han er en ekstraordinær målscorer. Det vil være godt for ham at spile i La Liga, lød det.

Michael Santos er som sagt udlejet hele den kommende sæson, og det er ikke sikkert, at han vender tilbage til Danmark og FC København. Leganes har en købsoption på Michael Santos.

Læs også:Lodtrækning i dag: FC København kan møde Rosenborg

Læs også:Solbakken om derby uden tilskuere: Det er en kæmpe ulempe

Læs også:Optakt: FC København - Brøndby IF