Video : Tipsbladet
Champions League

Steinlein godkender FCM-indsatsen: Drengene er skuffede

FC Midtjyllands administrerende direktør Claus Steinlein var godt tilfreds med, hvordan spillerne klarede sig i det første møde mod Slavia Prag.

FC Midtjylland tog et pænt skridt mod Champions League-gruppespillet med 0-0 på udebane mod de tjekkiske mestre fra Slavia Prag. Dog kunne FCM-direktør Claus Steinlein godt have ønsket sig lidt mere fra kampen.

Det gør han klart i et interview med TV3+.

Læs også:FCM tager et stort skridt i afgørende kampe i CL-kvalifikation

- Jeg er egentlig tilfreds med indsatsen, men jeg kunne mærke nede i omklædningsrummet, at drengene var skuffede over, at vi ikke havde gjort det færdig - eller i hvert fald havde fået et mål. Det havde vi fortjent, men samlet set har vi overstået halvdelen af kampen nu, siger Claus Steinlein. 

Endvidere peger han på, at det var de små marginaler, som var afgørende, og at tjekkernes målmand havde et par gode redninger undervejs i kampen. 

Læs også:Karakterer: Stor mandfolkeindsats af FC Midtjylland

- Går den ind eller går den ikke ind. I sidste uge mod Young Boys gik den ind. Det gjorde den ikke i dag, siger FCM-chefen, som peger på, at defensiven var stærk til at holde Slavia-offensiven nede i kampen.

Returopgøret i opgøret mellem FC Midtjylland og Slavia Prag spilles i Herning på onsdag i næste uge.

Læs også:Spotpris: Se FC Københavns jagt på Europa League med Dplay

Læs også:Cajuste glæder sig til oplevelse mod Slavia: Største kamp i karrieren

Læs også:Superliga powerranking: Derfor bliver Brøndby overhalet af FC Midtjylland