Bedst og værst: Kamaldeen Sulemana er et mareridt for modstanderne

Det blev til en sikker sejr til FC Nordsjælland efter en opvisning i anden halvleg mod Lyngby. Tipsbladet.dk ser nærmere på FCN's 4-1-sejr.

FC Nordsjælland - Lyngby Boldklub 4-1 (0-1)

FC Nordsjælland:
Det er simpelthen en fornøjelse at følge en spiller som Kamaldeen Sulemana på et hold som FC Nordsjælland, som har en klar plan om at spille fremadrettet. Selvom han kun er 18 år, så er det tydeligt, at han er et stort salgsobjekt allerede nu, da det er åbenlyst mareridt at spille overfor den lynhurtige kantspiller.

Det vanvittige er, at han givetvis bliver endnu bedre i fremtiden, og her er det ikke bare de to mål, som han scorer på fornem vis i kampen, der tænkes på. Det er også alle de løb og tekniske færdigheder, som han giver FCN-holdet. Man kan kun sige 'stakkels Lyngby-spillere' i dag.

Lyngby Boldklub:
Undervejs i kampen var de to bedste Lyngby-aktioner med Kasper Jørgensen i hovedrollen. Først reddede han et ellers stensikkert mål på stregen, da han kastede sig ind og fik styret bolden væk.

Senere var han manden bag Lyngbys scoring, hvor han lige nøjagtigt fik bolden over stregen, hvilket VAR også fik understreget, da scoringen i første omgang ikke blev anerkendt af kampens dommer.

Kampens værste:
Der skal tilsyneladende noget helt vildt til, hvis Emil Nielsen skal score for Lyngby. I første halvleg havde han to meget store muligheder for at få scoret, som kunne have taget pusten af FC Nordsjælland. I stedet blev de misbrugt og Farum-klubben kom igen i anden halvdel af opgøret.

Kampens detalje:
Det var høj, høj klasse af Kamaldeen Sulemana, da han smækkede bolden helt op i krogen til 4-1. Han får det svære til at se legende let ud.