Video : Tipsbladet
Superliga

Skal have spilletid: AGF udlejer ung kantspiller til 1. divisionsklub

19-årige Magnus Kaastrup er blevet udlejet fra AGF til Viborg FF for resten af året.

Magnus Kaastrup var i sidste sæson udlejet fra AGF til Borussia Dortmunds andethold, og nu bliver den unge kantspiller udlejet på ny.

AGF oplyser nemlig, at Magnus Kaastrup skal tørne ud for 1. divisions tophold, Viborg FF, for resten af 2020. De grønklædte bekræfter også lejeaftalen på sin hjemmeside. 

I den århusianske Superliga-klub havde Magnus Kaastrup lang vej til spilletid, da spillere som Jon Dagur Thorsteinsson, Gift Links, Søren Tengstedt, Albert Grønbæk og Milan Jevtovic stod foran ham i køen om spilletid, og nu skal han altså have nogle minutter i benene i 1. division.  

Læs også:Horsens-boss bekræfter: Selvfølgelig er Okosun et emne


- Det er afgørende for Magnus' udvikling, at han kan få noget mere spilletid. Og da der i øjeblikket har været langt til holdet her hos os, så giver det rigtig god mening for både os og spilleren selv, at vi nu kan sende ham på græs hos Viborg FF, der spiller en god gang fodbold og hvor vi tror på, at Kaastrup vil kunne bidrage og finde sig godt til rette i et godt miljø, siger sportschef Peter Christiansen til AGF's hjemmeside. 

- Viborg FF har udtrykt stor interesse i at få Magnus ud til dem, så jeg håber det bliver et rigtig godt skridt i Kaastrups udvikling og at den kommende tid vil give ham mulighed for at udvikle sig endnu mere.

Magnus Kaastrup ser også selv frem til chancen for spilletid i 1. divisonsklubben. 

Læs også:Transferdeadline: Så vilde bliver de sidste timer

- Jeg synes, det er en rigtig god mulighed for mig for at komme ud at spille. Det er en stor klub, der ligger godt til i 1. division, og jeg har fået et godt indtryk af det hele. Jeg kender i forvejen nogle af folkene i staben, der tidligere har været i AGF, og så er Jacob Neestrup også en af grundene til, at jeg valgte Viborg. Han tror på mig, og han er en sindssygt dygtig træner, som jeg kun har hørt positivt om, siger Magnus Kaastrup til Viborg FF's hjemmeside. 

Den 19-årige kantspiller har spillet 17 kampe for AGF. 

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:FC Midtjylland-kant skal ingen vegne: Hvorfor skulle jeg skifte?

Læs også:Avis: FC Midtjylland afviser salg af Erik Sviatchenko