Video : Tipsbladet
Benelux

Joakim Mæhle raser over Genk: De har løjet mig lige op i hovedet

Joakim Mæhle raser mod sin belgiske arbejdsgiver, som han føler har stukket både ham og hans familie en løgn.

Joakim Mæhle troede, at han skulle med flyveren til Frankrig efter den nuværende landskampspause og starte et nyt kapitel i Marseille, men den 23-årige højre back er fortsat KRC Genk-spiller. Klubskiftet glippede i sidste øjeblik på deadlinedag i mandags.

Det er Joakim Mæhle både sur og skuffet over, fastslår han i et interview med BT.

Ifølge danskeren var en aftale reelt faldet på plads, da KRC Genk pludselig krævede en større transfersum af Marseille. Derfor passerede uret midnat, transfervinduet lukkede, og Joakim Mæhle stod tilbage med en knust drøm.

Læs også:Marseille sure på Genk over misset Mæhle-transfer: Aldrig set noget lignende

- Jeg havde fået at vide i første omgang, at det var timingen, den var gal med. At de ikke kunne nå at få noget nyt ind. Men det har Marseille jo heller ikke. De solgte deres højre back til Bayern München og tænkte på hans personlige behov. De tænkte på, hvad det betød for ham som spiller og menneske. Dér gik Genk for meget op i business. Og det er ikke det, vi har lovet hinanden. Først og fremmest er jeg skuffet over det.

- Da jeg var nede og skrive under med min familie og mine agenter for to somre siden, lovede de os, at hvis der skete noget ekstraordinært inden sommeren 2021, så snakkede vi om det. At de så har løjet mig og min familie lige op i hovedet, det er jeg utrolig skuffet over, siger Joakim Mæhle til BT.

Den danske landsholdsspiller er ikke den eneste, der er skuffet over forløbet. Det samme er Marseille, der var sikre på, at klubben havde købt Joakim Mæhle.

Læs også:CV droppede Riza Durmisi: Jeg kunne ikke sætte flueben ud for noget

- Vi prøvede ikke at komme i vanskeligheder, men den belgiske klub bragte os i den situation i sidste minut. De ændrede deres krav, efter at vi allerede var nået til enighed. Det er første gang, jeg har oplevet noget lignende i fodboldens verden. Jeg kan helt ærligt kun tage afstand fra den opførsel, har Marseilles tekniske direktør Pablo Longoria udtalt til det franske medie Le Phoceen.

Joakim Mæhle har kontrakt med KRC Genk frem til sommeren 2023. 

Læs også:Angriber tilbage i Silkeborg IF: Forklarer fire år gammel udtalelse

Læs også:AGF-chef om tilskuere: Har bevist, at vi kan afvikle kampe forsvarligt

Læs også:Riza Durmisi raser mod Brøndby-ledelse: Hvor pinligt er det lige?