Dagens Spilforslag: Tometermand jagter historisk mål
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Tometermand jagter historisk mål

Sasa Kalajdzic har fået en flyvende start på tilværelsen i Bundesligaen, hvor han har scoret et mål i samtlige af sæsonens tre første kampe for VfB Stuttgart.

Lørdag kl. 15.30
Hertha BSC – VfB Stuttgart
Sasa Kalajdzic scorer
3,50 @ Betfair

Sasa Kalajdzic har fået en flyvende start på tilværelsen i Bundesligaen, hvor han har scoret et mål i samtlige af sæsonens tre første kampe for VfB Stuttgart. Nu gælder det så en duel imod Hertha, der måske er favoritter – men som ikke ligefrem kan vide sig sikre på at holdet målet rent.

Hertha har indkasseret otte mål i sæsonens første tre kampe – og holdet har set svage ud på dødbolde, hvor man allerede har indkasseret et par mål. Det er ekstra alarmerende med tanke på, at Sasa Kalajdzic måler 200 centimeter i højden.

Sasa Kalajdzic fik sin landskampsdebut for Østrig i landskampspausen. Det blev dog blot til en enkelt minuts spilletid for den 23-årige, som derfor næppe møder op med trætte ben. 23-årige Sasa Kalajdzic fik det meste af sidste sæson ødelagt af en skade. Nu kan han skrive sig ind i historiebøgerne som den bare ottende spiller i Bundesligaens historie, der scorer for fjerde kamp i træk.

Odds 3,50 topper markedet og er en indsats værd mod det skrøbelig Hertha-forsvar.