Video : Tipsbladet
Champions League

FCM-formand: Europæisk gennembrud er et hold kæft-bolche til dem fra øen

FC Midtjyllands bestyrelsesformand Rasmus Ankersen har et klart billede af, hvad klubbens deltagelse i Champions League kan betyde.

Da FC Midtjylland slog de tjekkiske mestre fra Slavia Prag var det ikke en hvilken som helst sejr for midtjderne. Den betød, at de nu var klar til at spille med de helt store i Champions League for første gang i klubbens historie.

I en årrække har de skulle høre meget på, at de aldrig helt slår igennem, når det kommer til det europæiske. Men dén kan klubberne øst for storebælt ikke længere bruge, fortæller FC Midtjylland-bestyrelsesformand Rasmus Ankersen i et interview med TV3+,

Læs også:FCM glæder sig over Kaba: Nu begynder det at gå i den rigtige retning

Her bliver FCM-formanden bliver spurgt ind til om FCK's vanskeligheder i øjeblikket og FCM's kvalifikation til Champions League kan blive en gamechanger.

- Jeg ved ikke om, det er en gamechanger. Det er jo klart, at vi har manglet vores gennembrud i Europa. Nu er det kommet, så på den måde er det måske lidt et hold kæft-bolche til dem ovre på øen, siger han og fortsætter:

Læs også:Steinlein garanterer: Det stopper ikke her

- Men om det er en gamechanger, ved jeg ikke. Tingene går hurtigt i fodbold. Det skal du huske. Vi startede alle med nul point fra sæsonens start. De har lige mistet træneren. Det er der mange, der har mistet før. Lad os se, lyder det fra Rasmus Ankersen.

Endvidere slår han fast, at FC Midtjylland satser på, at der også venter europæisk fodbold igen efter jul - enten i Europa League eller i Champions League.

Læs også:Live fra Herning: Sådan står FCM og Atalanta før den historiske kamp

Læs også:Oplev Liverpool - FC Midtjylland i Champions League på storskærm

Læs også:Atalantas danske assistent: Der er store fysiske krav til vores spillestil