Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle-topscorer lægger stilen om: Jeg er færdig med at tabe hovedet

Den 23-årige brasilianer lover at sætte en stopper for de dumheder, han leverede, sidst Vejle Boldklub var i Superligaen.

Det er slut med dumme røde kort og andre dumheder for Allan Sousa. Sådan siger den brasilianske Vejle Boldklub-topscorer selv i et interview med Ekstra Bladet.

Da Vejle Boldklub var i Superligaen i 2018/19-sæsonen, var Allan Sousa en af deres helt store profiler med 10 mål og tre oplæg på 27 kampe. Men mange husker nok også hans syv gule kort og to udvisninger - blandt andet missede han Vejle Boldklubs afgørende playoff-kampe med karantæne.

Læs også:AaB-målmand om klubbens profilkøb: Jeg fik et chok, da jeg hørte det

Nu er Allan Sousa imidlertid et par år ældre, og den nu 23-årige brasilianer har tænkt sig at lægge stilen om.

- Det var alt for meget, og jeg havde et problem med det. Det rygte hang også ved, da jeg kom til Belgien. Men jeg er færdig med at tabe hovedet eller brokke mig til kort over for dommeren. Der bliver ikke flere dumheder. Selvfølgelig vil jeg stadig få advarsler, men det er fordi, jeg stadig har mit vindergen, så jeg går lige til stregen, siger Allan Sousa til Ekstra Bladet.

Læs også:Brandvarm Silkeborg-profil taler forlængelse med klubben

Allan Sousa har igen i denne sæson været en stor profil for Vejle Boldklub i Superligaen, hvor er holdets topscorer med tre mål, mens han også har stået for to oplæg efter fem kampe. Det er samtidig blot blevet til et enkelt gult kort.

Mandag aften skal han og Vejle Boldklub møde AaB i Aalborg, og oprykkerne kan med en sejr rykke op på en delt førsteplads i Superligaen. 

Læs også:Vejles trænerteam har revanche til gode mod AaB: Mødte dem i 2014

Læs også:Optakt: AaB - Vejle Boldklub