Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-back slap med skrækken: Jeg troede faktisk, at det var corona

Mikkel Kallesøe sad over i seneste kamp, fordi han troede, han var ramt af coronavirus. Det viste sig dog at være helt almindelig snue.

Det plejer at være MIkkel Kallesøe, der tager sig af højre back i Randers FC, men i søndagens kamp mod SønderjyskE var han ikke med. Forklaringen er, at han troede, han havde pådraget sig coronavirus, fortæller Kallesøe til Randers Amtsavis.

Lørdag aften fik han pludseligt feber, ondt i halsen og ømhed i kroppen. Derfor lod han sig teste dagen efter. Heldigvis for Kallesøe og Randers FC slap han dog for en uge eller mere i isolation.

Læs også:Ærlig Randers-træner: Gider ikke bortforklaringer

- Jeg troede faktisk, at det var corona, så jeg blev testet søndag morgen og måtte selvfølgelig ikke spille kampen. Testen viste sig at være negativ, og nu har min feber og ømhed lagt sig. Det er kun halsen, jeg stadig døjer lidt med, men det tænker jeg godt, at jeg kan træne på, siger Mikkel Kallesøe til Randers Amtsavis.

Backen regner dog med at blive klar til Randers' forestående kamp på fredag mod Vejle Boldklub. Her skal kronjyderne forsøge at råde bod på den dårlige stime, de befinder sig i lige nu.

Læs også:Optakt: Vejle Boldklub - Randers FC

Randers har kun hentet ét point siden sejren over AC Horsens i sæsonpremieren. Senest har holdet tabte fire kampe på stribe og er bare to point over nedrykningsstregen.

Omvendt har VB hentet ikke tabt siden sæsonens første kamp og ligger nu på førstepladsen i Superligaen.

Læs også:Vejle håber at kunne lande transferfri angriber

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 6. spillerunde

Læs også:En lille håndsrækning: Randers modtog under tre millioner fra staten