Video : Tipsbladet
Superliga

Bach Bak efter overraskende FCN-nederlag: Det er en hård periode

FC Midtjyllands assistenttræner vil ikke bruge de mange kampe som udnskyldning for lørdagens nederlag, men han erkender, at holdet er inde i en hård periode med masser af kampe.

Lørdag aften fik FC Midtjylland en snitter i Farum, da de blev sendt hjem til den jyske hede med et 4-1 nederlag.

Kampen blev spillet blot få dage efter det hæderfulde nederlag mod Liverpool, men også kun få dage før næste Champions League-kamp mod Ajax.

Men det skal ikke være undskyldningen, selvom det er hårdt med de mange kampe.

- Vi har kamp på kamp lige nu, men energien er der. Hvis ikke det var tilfældet, kunne vi lige så godt stoppe og give pointene væk. Det er en hård periode, men det er også det, vi alle sammen har drømt om. Vi skal hanke op i os selv og lade være med at grave os ned i et hul, siger Kristian Bach Bak til klubbens hjemmeside.

Læs også:Optakt: OB - AC Horsens

Han lægger sig fladt ned for nordsjællændernes præstation på banen.

- Vi må lægge os lidt ned og sige, at Nordsjælland spiller en rigtig flot 1. halvleg, hvor de gør ondt på os, når vi ikke er sammenhængende i presset, og når vi selv smider bolden.

- De laver to regulære drømmemål i min bog, og når vi ikke selv får scoret på de rigtige tidspunkter, som jeg synes Nordsjælland gør, bliver det en rigtig svær kamp. Det var en mindre god dag på kontoret, konstaterede Kristian Bach Bak efter slutfløjtet.

Selvom der var en del udskiftninger på holdet fra midtugens Champions League-kamp, så må det ikke være forklaringen.

Læs også:Brøndby-profil før AaB-kamp: De er notorisk gode på hjemmebane

- Man kan ikke lægge skylden på rotationen i holdet, selvom vi spiller ufatteligt mange kampe. Vi har en rigtig bred trup, som alle træner sammen, og alle kender gameplanen. Det handler om at holde et højt niveau, og det gør vi ikke i dag, hvor det sidste mangler i begge ender, lyder det fra assistenttræneren.

På tirsdag venter Ajax i Champions League, inden FCK gæster Herning næste weekend forud for landsholdspausen. Her er der placeret en runde i pokalturneringen, hvor FCM skal en tur til HB Køge.

- Vi får kampen evalueret søndag og tager det med, vi skal gøre bedre, og så er den ude af systemet. Nu skal vi være klar til Ajax, og det er vigtigt at ’resette’ i denne periode. Der er hele tiden en ny opgave foran os, så vi skal bare kløe på, afslutter Kristian Bach Bak, der har været assistenttræner i FCM siden 2016, da han stoppede sin spillerkarriere.

Læs også:Hedlund taget til nåde - to profiler skadet

Læs også:Ajax fortsætter målfesten før mødet med FCM i Champions League

Læs også:Sisto nedtoner betydning af lussing fra FCN: Skal ikke tage det for seriøst