Video : Tipsbladet
Superliga

Ny Brøndby-back alvorligt skadet: Ude i op til et år

Blas Riveros har pådraget sig en alvorlig knæskade, som vil holde ham ude i op til et år.

Blas Riveros spillede i går, søndag, sin første Superliga-kamp for Brøndby IF, og han kom endda også på måltavlen, men i anden halvleg måtte den paraguayanske venstre back udgå med en skade.

Mandag er han blevet undersøgt, og det har givet dårligt nyt.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Der er ingen bund i FC København

Blas Riveros har nemlig beskadiget sit inderste ledbånd og korsbånd i venstre knæ, og den skade kræver en operation om seks til otte uger. Herefter venter en lang pause, hvor han skal genoptræne.

Brøndby forventer derfor, at han først vil være til rådighed igen i efteråret 2021, og paraguayaneren kan altså være ude i op til et år. 

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 8. spillerunde

Den 22-årige venstre back kom til Brøndby IF i sommerens transfervindue fra Basel på en fireårig aftale, og han har hidtil spillet to kampe. Nu må han vente lidt på at spille sin tredje kamp for de blå-gule.

Efter søndagens kamp mod OB, hvor Riveros blev skadet, fortalte Niels Frederiksen, at både spilleren og klubben var meget påvirket af situationen.

- Blas er forståeligt nok meget påvirket lige nu og meget ked af det. Han var kommet rigtig godt i gang i klubben og er blevet integreret rigtig godt, så vi er alle sammen grædefærdige af ærgrelse på hans vegne, sagde Niels Frederiksen ifølge Brøndbys hjemmeside. 

Læs også:Bedst og værst: Lindstrøm gav en opvisning mod OB