Video : Tipsbladet
Superliga

OB-keeper: Sådan fik jeg øgenavnet “Gribben fra Kerteminde”

Oliver Christensen forklarer, at øgenavnet har hængt ved siden barndommen.

Efter afbud fra flere andre keepere fik Oliver Christensen forleden debut på det danske landshold, hvor han vogtede buret i sejren over Sverige onsdag aften, og i den forbindelse lærte store dele af fodbold-Danmark formentlig også hans specielle øgenavn.

Den unge OB-keeper kaldes nemlig også for “Gribben fra Kerteminde”.

Læs også:Viborg FF banker tysk traditionsklub i testkamp

Oliver Christensen kommer fra Kerteminde, og den del giver derfor sig selv, men hvor kommer den store rovfugl, gribben, ind i billedet? Det forklarer Oliver Christensen over for TV2 Fyn

- Det stammer egentlig helt tilbage fra, da vi var små og var på fodboldtur. Jeg havde altid en mærkelig tradition med at have en gribbetrøje med.

Læs også:Avis: Brøndby IF kigger på andre Superliga-trænere

- Så da jeg fik min debut for OB, var der nogle smarte journalister, der havde fundet en artikel frem, hvor der stod noget med “Gribben fra Kerteminde”. Det blev så brugt i kommenteringen og så har det holdt ved lige siden, siger Oliver Christensen i et videointerview med TV2 Fyn.

Den 21-årige fynbo fik en fin landsholdsdebut, hvor han sikrede et clean sheet, men til søndagens kamp mod Island må han formentlig vige pladsen. Kasper Schmeichel vender nemlig tilbage til landsholdslejren og ventes at tage pladsen mellem stængerne. 

Oliver Christensen står også noteret for ni U21-landskampe for Danmark. 

Læs også:Dyr pokalsejr for SønderjyskE: Topscoreren er blevet skadet

Læs også:OB'er modtog landsholdsudtagelse efter BIF-kamp: Betyder sindssygt meget