Video : Tipsbladet
Serie A

Medie: Liverpool-stjerne kan afløse Christian Eriksen i Inter

En ny midtbanespiller rygtes til Inter.

Christian Eriksen har allerede nu svært ved at spille sig til en startplads i Inter, og det kan snart blive endnu sværere for den danske landsholdsstjerne.

Ifølge mediet Calciomercato skal Inter nemlig være ude efter en ny midtbanespiller i form af Georginio Wijnaldum fra Liverpool.

Hollandske Georginio Wijnaldum, der netop er blevet 30 år, har de seneste måneder været et varmt navn på transfermarkedet, og Inter er ikke den eneste interesserede klub. FC Barcelona har også været ude efter den hårdtarbejdende midtbanespiller.

Der er også god grund til, at flere klubber nu forsøger at lokke Liverpool-spilleren. Til sommer har han således kontraktudløb og kan hentes kvit og frit.

Læs også:Tottenham-profil misser storkamp mod Manchester City

Calciomercato mener imidlertid at vide, at Inters interesse i Georginio Wijnaldum vil afhænge af deres ageren på transfermarkedet. De kigger nemlig på løsninger, der kan sende Christian Eriksen væk, inden de henter noget ind, og dermed kan hollænderen altså være en erstatning for danskeren.

Også Radja Nainggolan og Matias Vecino kan være på vej videre i karrieren.

Wijnaldum har spillet fire sæsoner i Liverpool, siden han kom til klubben fra Newcastle. Han står også noteret for 62 landskampe for Holland.

Læs også:Eriksens to straffemål sørger for sejr over Island

Læs også:Inter-træner om bænket Eriksen: Mine valg er for holdets bedste