Video : Tipsbladet
Superliga

AGF'er var med A-landsholdet: Det gav vanvittigt meget blod på tanden

Klubfodbolden er tilbage i denne weekend, og mange spillere fra Superligaen kommer med selvtillid og en god oplevelse efter at have været med A-landsholdet. Også Patrick Mortensen, selv om han ikke kom ind for Danmark.

Han havde sat næsen op efter spilletid, da Danmark mødte Sverige i sidste uge, men sådan gik det ikke for den 31-årige angriber Patrick Mortensen fra AGF. Det var - måske - chancen for at spille på A-landsholdet.

Derfor udtrykte han også skuffelse i kølvandet på at være vendt hjem til Aarhus efter testkampen mod Sverige, men nu, hvor det hele lidt er kommet på afstand, er AGF-topscoreren glad igen.

Læs også:Mortensen erkender: Meget ærgerlig over manglende landsholdsdebut

Faktisk har han endnu mere sult end nogensinde for at komme med igen.

- Jeg var jo drønærgerlig og skuffet, da kampen var fløjtet af, fordi jeg ikke havde fået min debut. Det var en gylden mulighed får at få debut. Men efter at have fået det lidt på afstand er jeg utrolig stolt over, at jeg blev ringet op, og at de kiggede min vej - også qua min alder og alle de ting, når der er så mange dygtige angribere. Det giver mig vanvittigt meget blod på tanden for bare at fortsætte, så kan jeg ikke se, hvorfor muligheden ikke skulle kunne opstå igen. Det er fedt, den opstod, og så håber jeg, at jeg kan få den igen, siger Patrick Mortensen til tipsbladet.dk.

Læs også:Hjulmand skærer syv spillere fra truppen

Hvis og når han kommer med igen, vil han tanden længere og have debut for Danmark.

- Det er jo det. Da jeg var omkring holdet, selv om det kun var en halv dags tid, kunne man mærke den aura og stemning, der er omkring landsholdet. Det var meget specielt. Da jeg var i det, nød jeg det helt vildt. Det havde jeg lovet mig selv og så lovede jeg også, at jeg skulle suge til mig, selv om jeg var en af alderspræsidenterne. Det var fandeme en fornøjelse, og det var specielt og fedt. Det gjorde bare, jeg tænkte, at "fuck mand, det her skal jeg prøve igen." Så det er da mit mål, at jeg skal gøre alt, jeg kan, for at komme i den position igen, siger Mortensen.

Patrick Mortensen har nu fuldt fokus på AGF, der i weekenden møder FC Midtjylland på hjemmebane. Angriberen har indtil videre scoret fem gange i otte Superliga-kampe, og hvis han kan blive ved med at præstere, kan han måske få en mulighed for at vise sig frem for Kasper Hjulmand igen, inden det danske A-landshold spiller EM til sommer.

Der er ikke landskampe igen før i 2021.

Læs også:Pokaldrama: AGF-målmand går fra nedsmeltning til helterolle i sejr

Læs også:Hjulmand tynder ud i landsholdstruppen: Fem mand sorteret fra

Læs også:David Nielsen har taget ved lære: Sparer ingen i pokalopgør