Video : Tipsbladet
Champions League

- Jeg kunne ikke tilpasse mig 100 procent

Rasmus Nissen Kristensen føler sig bedre tilpas i Red Bull Salzburg end i AFC Ajax, men han er glad for opholdet i den hollandske storklub.

Rasmus Nissen Kristensen tørner aktuelt ud for Østrigs største klub Red Bull Salzburg, og det har han gjort siden sommeren 2019, hvor han tog turen fra AFC Ajax.

Mange danskere har gennem årene haft succes i den hollandske storklub, men den tidligere FC Midtjylland-spiller fik aldrig for alvor bidt sig fast i Amsterdam. Derfor føler han også, han nu er det rette sted i Salzburg.

Læs også:Optakt: AFC Ajax - FC Midtjylland

- Tilpasningen i Ajax var ikke 100 procent god. Det var svært for mig med min spillestil. I FC Midtjylland havde vi nøjagtig den samme taktik og mentalitet som her i Salzburg, så jeg har kunnet vende tilbage til min gamle spillestil, siger Rasmus Nissen til Sky Sport Austria.

Ikke desto mindre er han glad for det halvandet år, han fik i AFC Ajax.

Læs også:Overblik: Her er tirsdagens Champions League-kampe

- Ajax var en rigtig god beslutning for mig. Jeg blev meget bedre teknisk med bolden, og jeg lærte meget. Men jeg synes, at Salzburg passer mig bedre i forhold til mine kvaliteter, siger den 23-årige højreback.

Rasmus Nissen Kristensens to tidligere klubber, AFC Ajax og FC Midtjylland, tørner sammen i Champions League onsdag aften.

Læs også:Lionel Messi og Frenkie de Jong ude af tirsdagens Champions League

Læs også:Efter ny FC København-skuffelse: Spillerne mangler selvtillid

Læs også:Bedst og værst: FC Københavns frustrationer kom til syne