Video : Tipsbladet
Serie A

Rygtet lever videre: Eriksen tilbudt for discountpris til stor PL-klub

Tottenham gider angiveligt ikke at have Christian Eriksen tilbage, og nu tilbydes han ifølge ESPN til de evige London-rivaler fra Arsenal. Andre klubber er dog også i spil.

Det ligner et forhold, der er forbi. Christian Eriksen og Inter er aldrig blevet noget match, og efter et par nærmest ligegyldige indhop på et par minutter i den seneste tid, er Christian Eriksen i den seneste tid slet ikke kommet på banen i afgørende kampe.

Senest fik han ikke et eneste sekund på banen mod Real Madrid, og det er et meget godt billede af, at der nok kommer til at ske noget i januar, når transfervinduet åbner. Men hvor havner Eriksen? Det er der mange bud på, og nu er et kontroversielt rygte kommet op.

Læs også:Real Madrid straffede Inters dumheder

Ifølge ESPN har Tottenham afvist et comeback til danskeren efter et møde i privat regi. Nu har Inter så ifølge mediet valgt at tilbyde Eriksen til de evige rivaler fra Arsenal - endda til discountpris. Prisen for Christian Eriksen meldes ifølge ESPN at være lige omkring 110 millioner kroner.

Et skifte til Arsenal vil være noget af en streg i regningen for mange Tottenham-fans. Danskeren kan også glæde sig over, at han fortsat ser ud til at have en del bejlere rundt omkring i Europa.

Læs også:Hykleri: Zlatan og Bale er nyttige idioter

En byttehandel med Isco til Real Madrid er stadig på bordet, mens også PSG nævnes som en mulighed. Også tyske Borussia Dortmund meldes at ville styrke midtbanen, og det samme vil man i Arsenal, men et skifte hertil må formentlig anses som noget mere usandsynligt.

Læs også:FIFA offentliggør de nominerede til årets priser

Læs også:- Jeg er meget glad for, at Rafael van der Vaart var i FC Midtjylland

Læs også:Conte forklarer Eriksen-beslutning: Risikerer at ødelægge spilleren