Video : Tipsbladet
Superliga

Måtte vente længe på debut: FCN-talent erkender hård kamp om pladserne

FC Nordsjællands Chukwuemeka Paul Nnamani har været i klubben siden U11-spiller, og han fik debut for dem i den seneste runde.

I den seneste spillerunde fik Chukwuemeka Paul Nnamani, eller bare ’Emeka’ sin debut for førsteholdet, da FC Nordsjælland spillede 1-1 mod AaB. Den 19-årige offensivspiller har dog længe været en del af Farum-klubben.

Allerede som U11-spiller rykkede han fra Islev Boldklub til FCN, hvor han i de sidste par år har boltret sig på deres akademihold, hvor han har ventet på at få chancen.

- Jeg har selvfølgelig fået noget blod på tanden nu. Der er stadig hård konkurrence om pladserne, men jeg ved, at jeg har mine kvaliteter, så hvis jeg bare fortsætter, så tror jeg også på, at kampene nok skal komme mere kontinuerligt, siger han til klubbens officielle hjemmeside og fortsætter:

Læs også:Havde en svær første tid i Danmark: Svensker åbner op om skiftet

- Som angriber håber jeg selvfølgelig at hjælpe holdet med mål og assists. Men det er ikke fordi, at jeg går og tænker helt vildt meget over det lige nu. Det er ikke sådan, at det haster, og at jeg skal starte inde nu. Det er egentlig bare med at fortsætte den gode stil, så skal mine chancer nok komme, lyder det fra Emeka Nnamani.'

Selve debuten glæder han sig selvsagt over, og han har været meget opmærksom på nogle områder, så den første kamp kunne blive lettere for ham.

- Jeg har lært meget siden og fået en masse hjælp fra både trænere og holdkammerater, så for mig handlede det ikke om at stresse i forhold til en debut. Jeg vidste, at hvis jeg fortsatte med at gøre det godt til træning, så skulle muligheden nok komme. Jeg synes også, at jeg har gjort et godt indtryk til træning på det seneste, og det viste sig så også, at trænerne havde set, fortæller FCN-spilleren.

Læs også:- FC Nordsjælland har blæst mig fuldstændig bagover

Næste opgave for Nnamani og FC Nordsjælland er mod AGF på hjemmebane på søndag.

Læs også:FCN-assistent vil have lidt Tju Bang Chokolademand mod Hvidovre

Læs også:Voldsom stadionlejestigning varslet i Farum: Det vil vi ikke leve med

Læs også:FCN-analytiker: Vejle havde luret os