Video : Tipsbladet
Benelux

Sur Ajax-spiller: Hvorfor blev det ikke omstødt?

Ajax vandt nemt og sikkert over FC Midtjylland onsdag aften, men der var ikke ubetinget glæde efter opgøret.

De danske mestre var oppe mod en bedre modstander, da det onsdag endte med et nederlag på 1-3 ude mod AFC Ajax.

Hollænderne var ganske enkelt bedre, men FC Midtjylland formåede alligevel at holde stand i første halvleg. Det gik dog hurtigt galt, da Ajax scorede to gange i starten af anden halvleg, og så var opgøret afgjort.

Læs også:FC Midtjylland taber på ny: Mister muligheden for CL-avancement

Ajax scorede en gang yderligere, inden FC Midtjylland via et Awer Mabil-straffespark kom på tavlen, men det var både for sent og for svært at hente Ajax-holdet, der var bedre.

Efter opgøret var der dog ikke ubetinget tilfredhed med opgøret. Ikke hos højre back Noussair Mazraoui, der ellers scorede til 2-0 for Amsterdam-holdet. Han var nemlig også manden, der begik straffesparket, som Mabil scorede på.

Læs også:Dårligt vejr ændrer markant på Ajax-forberedelser før FCM-opgør

- Jeg følte ikke, at der var straffespark. Min modstander laver en handling, og jeg blokerer ham med bolden. På grund af den blokering bevæger bolden sig stadig frem, og det ser det ud, som om han har prikket bolden, og at jeg rammer hans fod. Jeg forstår ikke, hvorfor VAR ikke omstødte den kendelse, siger Noussair Mazraoui til Ajax Life.

Mens FC Midtjylland er i fare for at slutte gruppespillet uden et eneste point, kæmper Ajax, Atalanta og Liverpool lige nu om de to pladser, der giver adgang til ottendedelsfinalen i turneringen.

Liverpool fører med ni point, mens både Atalanta og Ajax har syv point. Det var en bet for Amsterdam-klubben, at Atalanta onsdag vandt med 2-0 på Anfield, for Ajax har modsat de to andre mandskaber ikke flere kampe mod FC Midtjylland.

Læs også:Midtbanestjerne skriver historie i Ajax: Årets spiller for tredje år i træk

Læs også:Alt er åbent: Ajax og APOEL i målløs affære i CL-kvalifikationen

Læs også:Ajax-boss om Nissen: Han stod bagerst i køen