Endnu et hop: Danmark rykker højere op på verdensranglisten
Foto: Getty Images
Landshold

Endnu et hop: Danmark rykker højere op på verdensranglisten

Danmark hører til blandt de bedste europæiske på verdensranglisten, hvor kun syv andre nationer fra Europa er foran danskerne.

Det danske landshold kravler op på FIFA's verdensrangsliste, og i forhold til den seneste placering som nummer 13 er Kasper Hjulmands mandskab nu placeret på 12. pladsen, som er fire bedre end for få måneder siden, hvor man var på 16. pladsen.

Endvidere kan de danske drenge nu også se sig som nummer otte, hvis man kun ser på de europæiske lande, som i sig selv er en ganske flot præstation. Dermed er de også blandt det øverste seedningslag, når der er lodtrækning til den kommende VM-kvalifikation.

Læs også:- Ingen kan lide at spille mod os

Siden den seneste opdatering er der blevet tilføjet fire point på listen, som betyder, at Danmark nu er sneget forbi Colombia, som selv er faldet fem pladser. 

Danskerne kan desuden se, at de er tæt på den onde ånd fra VM-slutrunden i 2018, Kroatien, som man røg ud til i ottendedelsfinalen efter straffesparkskonkurrence. Der er nu tre point op til dem på 11. pladsen.

Læs også:Sådan kan Danmark få en ekstra VM-chance

Derfor nærmer landsholdet sig også den 10. plads, som man havde efter det føromtalte verdensmesterskab.

Det er desuden også en vild udvikling på listen, som danskerne er gået igennem siden Åge Hareide tiltrådte som landstræner tilbage i 2016, hvor man var placeret helt nede på 46. pladsen, som også er den dårligste nogensinde for det rødhvide mandskab.

Øverst på listen er Belgien, som har været på førstepladsen siden 2018.

Læs også:Hjulmand modsiger tidligere Anderlecht-træner: Belgien er bedst i verden

Læs også:Før Danmark: Belgien er en ufortjent nummer et

Læs også:Pengeregn over landsholdet: Spiller for millioner mod Belgien