Video : Tipsbladet
Superliga

Det går så stærkt: Brøndby-udlænding taler ikke under kampene

For Brøndbys Josip Radosevic er der ikke meget mulighed for at være vokal på banen under opgørene i Superligaen.

Brøndby-midtbanespilleren Josip Radosevic er blandt de ældste på holdet, og derfor er det også naturligt, at det er ham, der går forrest i kampene. Det bliver dog ikke via tale, men derimod med præstationen.

Det fortæller han i et interview på Brøndbys officielle hjemmeside.

Læs også:Tidligere Brøndby-darling nyder stor succes efter “u-vending”

- Spillet går tit så hurtigt i professionel fodbold, at der ikke er tid til at være vokal og tale meget inde på banen. Det handler derimod om at være ekstrem tydelig i sit spil og vise holdkammeraterne med sit spil og sin krop, hvad man vil, siger han og fortsætter:

- At tage beslutninger og vise, at nu går vi i pres, og nu står vi lidt tilbage og så videre. Det er små detaljer, der gør forskellen. Det gælder alle på holdet. Hvis man ser på vores forsvar, så er Maxsø, Jung, Hjörtur og Sigurd alle fire gode eksempler på, hvordan de gennem deres aktioner på banen og ikke gennem snak, er tydelige og giver en tryghed i resten af holdet, lyder det fra Josip Radosevic.

Læs også:Optakt: Brøndby IF - Lyngby Boldklub

Den 26-årige kroat kom til Brøndby i sommeren 2018, og han glæder sig meget over, hvordan livet er i Danmark.

- Vores store dreng går i børnehave og elsker det, mens vi stadig har den yngste hjemme hos os. Der er legepladser over det hele, og dem bruger vi hver dag. Vi er virkelig overraskede over, hvor mange muligheder der er i fritiden, og det er noget, vi sætter meget pris på ved at bo i et velfungerende samfund som Danmark, siger midtbanespilleren.

Han peger endvidere på, at han oplever danskere som utroligt venlige og respektfulde, som gør, at han føler sig meget velkommen i Danmark.

Læs også:Avis: Syngende midtbanespiller rygtes til Superligaen

Læs også:Blev valgt fra af Hjulmand: Overrasker mig ikke

Læs også:Brøndby-boss slår til: Køber dansk cykelhold