Video : Tipsbladet
Serie A

Storklub omdøber stadionnavn efter Maradona: Navnet er på plads

Der har været forskellige bud på navnet på stadionet på Maradonas tidligere hjemmebane i Napoli. Nu er der truffet en afgørelse.

Tidligere på ugen afgik det argentiske fodboldikon Diego Armando Maradona ved døden, og søndag er det blevet fastlagt af borgmesteren i Napoli, Luigi De Magistris, at byens stadion San Paolo fremover vil hedde 'Stadio Diego Armando Maradona'.

Det melder borgmesteren ud på sin officielle Instagram-profil.

Læs også:Maradonas læge: Vil I vide hvad jeg har gjort mig skyldig i?

På det seneste har der været forskellige forslag til, hvad de kunne kalde Napolis hjemmebane, hvor bud som Stadio Comunale Diego Maradona og Diego Maradona Arena har været fremme.

- Der har været mange vidunderlige idéer, men i sidste ende kommer navnet til at være Stadio Diego Armando Maradona, lyder det fra De Magistris.

Læs også:Politiet ransager Maradonas læges hjem og praksis

Allerede nu er arbejdet i forhold til at få navneskiftet på plads i gang, og det er ligeldes blevet fastlagt at alle de ting, som er lagt til minde af Maradona foran stadion vil blive samlet sammen og gemt i et specielt område på stadionet.

Deriblandt skulle der allerede være en stor metalplade, der er lavet af fans, som har navnet 'Stadio Diego Armando Maradona' på sig.

Maradona spillede for Napoli mellem 1984 og 1991, hvor det blev til to mesterskaber, som stadig er de eneste, klubben har vundet igennem tiderne.

Læs også:Før mødet med ærkerivalerne: Det var træls, det skulle ende på den måde

Læs også:FIFA opfordrer til et minuts stilhed for Maradona verden over

Læs også:Opkalder stadion efter Maradona