Video : Tipsbladet
1. division

Uheldig Silkeborg-spiller: Der har været megen smerte

Uheldige Milan Massop kan skimte et lys for enden af tunnelen.

2020 har været et dårligt år for de fleste. For Silkeborg-spilleren Milan Massop har det været decideret forfærdeligt. Nu lysner det dog en smule for hollænderen. Det fortæller han i et interview med Midtjyllands Avis.

Den 27-årige forsvarsspiller kom til Silkeborg IF fra Waasland-Beveren for halvandet år siden, men han har foreløbig ikke spillet et eneste minut i den røde trøje. En alvorlig knæskade har sendt Massop til tælling.

Læs også:Moneyball i Superligaen? Amerikanere vil købe dansk klub

De seneste måneder har han brugt hjemme i Holland, hvor han har genoptrænet i hovedstaden Amsterdam, og nu giver han udtryk for, at det lysner.

Men det har været en sej kamp.

Læs også:Tidligere Brøndby-darling nyder stor succes efter “u-vending”

- Det har været 15 hårde måneder. Jeg var tilbage i Holland i tre måneder, og det var bare hårdt arbejde. Der har været megen smerte. Jeg har prøvet at finde en ny balance i min krop og en ny tryghed. Som du kan se, kan jeg bevæge mig. Det føles frit. Efter de her tre måneder er der nu tre uger mere, hvor jeg skal prøve at komme hen til at kunne træne fuldt med, fortæller Milan Massop til Midtjyllands Avis.

Hollænderen nåede at optræde i en enkelt reserveholdskamp for Silkeborg IF, inden han blev ramt af en alvorlig knæskade. Nu satser han på at få sin officielle debut i det nye år. 

Milan Massop har kontrakt med Silkeborg IF frem til sommeren 2022. 

Læs også:Avis: Syngende midtbanespiller rygtes til Superligaen

Læs også:- Vil have mere spilletid i AGF

Læs også:Mestermødet i Mar del Plata: Da Danmark mødte Maradonas Argentina