Video : Tipsbladet
Superliga

Dreyer trak afgørende straffespark: Sådan ser han selv situationen

Dreyer synes også, at FC Midtjylland kunne score meget mere i kampen.

FC Midtjylland vandt lørdag eftermiddag med 2-0 over Vejle på scoringer af holdets faste midterforsvarspar, Erik Sviatchenko og Alexander Scholz. Sidstnævntes scoring kom efter et straffespark, hvor der skulle VAR til, inden dommer Krogh var helt sikker.

I situationen blev FCM's Anders Dreyer nedlagt, og i første omgang forblev dommerens fløjte tavs, men efter flere minutters spilstop blev der peget på pletten og Scholz kunne score. 

Dreyer selv var dog på intet tidspunkt i tvivl om, hvordan VAR ville opfatte det hele. Det fortæller han i et interview med TV3 Sport umiddelbart efter slutfløjt.

Læs også:Bedst og værst: FCM'er bør være jagtet af europæiske klubber

- Ja, jeg er 100 på den. Det er i hvert fald mig selv, der prikker den udover baglinjen, og jeg bliver rørt, så jeg var ret sikker på, at der var straffespark, lyder det fra Dreyer om kendelsen, som man kan se øverst i artiklen.

I Dreyers optik var det desuden en kamp, hvor de spillede godt, og han peger særligt på, at de defensivt stod meget stærkt.

- Vi holder dem fra mange chancer, og de har vel kun det skud på overliggeren i anden halvleg. Det er vel det. Og vi kunne score 3-4-5 mål, så vi spiller en god kamp, og det var dejligt at vinde igen, siger FCM-kantspilleren, som havde det godt med at kunne sigte efter både Pfeiffer og Kaba på toppen.

Læs også:FCM topper ligaen efter tre VAR-gennemsyn for straffespark

FC Midtjylland er nu på førstepladsen med to point ned til Brøndby, som kan tilbageerobre førstepladsen med en sejr på mandag, når de møder AGF.

Læs også:LIVE: Sådan gik det da FCM slog Vejle

Læs også:Ærligt interview: Pione Sisto har gjort situationen svær for FCM-spiller

Læs også:Steinlein ville tage fat i dommeren: Blev sur og indebrændt