Video : Tipsbladet
Champions League

Medie: Succestræner overvejer at sige op efter skænderi i FCM-kamp

Atalantas succestræner overvejer angiveligt at sige op efter onsdagens brag mod Ajax.

I de seneste år har italienske Atalanta været et af Europas mest seværdige mandskaber, og en stor del af æren kan tilskrives cheftræner Gian Piero Gasperini, der har stået i spidsen for klubben siden 2016.

Men efter en episode i sidste uges remis mod FC Midtjylland i Champions League overvejer den 62-årige italiener efter sigende at smutte fra Atalanta.

Læs også:FCM møder Liverpools reserver: De kommer, som man kender dem

Det meddeler det italienske medie Sport Mediaset.

Ifølge mediet er der mildest talt kommet dårlig stemning i klubben, efter at stjernespilleren Alejandro “Papu” Gomez nægtede at lade sig udskifte i pausen af opgøret mod FC Midtjylland. Det førte ifølge flere italienske medier til et stort skænderi mellem træner og spiller.

Læs også:Her er Klopps kaniner: Liverpool-teenagere kan få chancen mod FCM

I weekendens kamp mod Udinese var Alejandro Gomez så helt udeladt fra Atalantas, lige som en af holdets andre stjerner, Josip Ilicic, også var udeladt, efter at han angiveligt tog sin holdkammerats parti i skænderiet.

Og problemerne er ikke et overstået kapitel endnu.

Sport Mediaset mener altså at vide, at problemerne ulmer under overfladen, og at Gian Piero Gasperini overvejer at opsige jobbet som cheftræner efter onsdagens kamp mod Ajax på grund af uenighederne.

Over de seneste fire sæsoner er Atalanta sluttet i top fire tre gange, og de seneste to sæsoner har de taget bronzemedaljerne. 

Læs også:Tidligere FCK-boss med godt råd: Her skal Midtjylland passe på i fremtiden

Læs også:FCM har været i tætpakket program: Sådan ser spillernes tal ud

Læs også:Er CL en lukket fest for storklubberne? Her er Klopps reaktion