Video : Tipsbladet
Superliga

AGF kigger også mod udlandet efter ny sportschef

Administrerende direktør Jacob Nielsen fortæller, at man også kigger mod udlandet for at finde en ny sportschef.

Selv om AGF sådan set ikke har en sportschef til at styre klubben lige nu, har man alligevel lavet ting og sager den seneste uges tid.

AGF henter i januar angriber Mathias Jørgensen på en lejeaftale fra New York Red Bulls, og så har man netop forlænget med forsvarsspiller Frederik Tingager, der ellers havde udløb til sommer.

Klubben kigger ind mod et transfervindue i januar, men det bliver ikke med en ny sportschef i spidsen i det vindue. Det fortalte administrerende direktør Jacob Nielsen til TV3 Sport efter AGF's sejr på 2-1 over AC Horsens.

Her kom han i stedet ind på, at den kommende sportschef nok først er klar til at overtage ansvaret fra sommerens transfervindue.

Læs også:AGF forlænger med stor forsvarsprofil

Han afslørede også nærmere om, hvad det er, AGF leder efter.

- I den bedste række er der 12 (sportschefer), så det er et begrænset marked, og vi vil gerne have en med kendskab til Superligaen. En, der er med til at bygge holdet op, siger Jacob Nielsen til TV3 Sport og forklarer, at man ikke skal ud og opfinde en ny sportschef.

- Det vil jeg være ked af. Vi vil have en, der er erfaren. Og det er bestyrelsen også enig i, siger han.

Jacob Nielsen sætter sig selv for enden af forhandlingsbordet i det kommende transfervindue, hvor Peter "PC" Christiansen stadig er i klubben, men altså er suspenderet af AGF, fordi han senest 1. april rykker til FC København.

Læs også:Avis: AGF kan hente ny sportschef i SønderjyskE

Og lige nu er man altså på udkig efter en erstatning - dog er man ikke kun i gang med at afsøge landets grænser. Man kigger også mod udlandet.

- Ja, det gør vi. Vi holder antennen ude, for det er et attraktivt job i en attraktiv klub. Men det er ikke noget, vi er færdig med til januarvinduet. "PC" skal dog roses, for han har lavet et godt fundament, og det er kun Amini, der har udløb, siger Jacob Nielsen.

AGF vandt altså 2-1 over Horsens, og den sejr sender klubben på en øjeblikkelig andenpladsn i Superligaen. Både Brøndby og SønderjyskE kan dog gå forbi AGF, når de to hold mødes i Brøndby senere søndag.

Læs også:Opretter ny chefrolle: AGF forfremmer ungdomstræner

Læs også:Avis: PC foreslår AGF at hente sportsdirektør i Brøndby

Læs også:Fodboldagent bliver ny talentchef i AGF