Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-matchvinder vil gemme sejrsmål: Børnene skal se det

Kevin Diks flotte scoring mod AC Horsens ryger ikke i glemmebogen med det samme, fastslår han selv.

AGF så ud til at skulle nøjes med 1-1 mod AC Horsens i søndagens opgør mellem de to mandskaber, men så dukkede Kevin Diks op med et lækkert saksespark og sikrede Aarhus-klubben en sejr på 2-1.

I et interview med Århus Stiftstidende slog han efterfølgende fast, at han ikke tidligere havde lavet en lignende kasse.

Læs også:Svensk klub ser på muligheden for at beholde dansker

- Det tror jeg ikke. Jeg skal i hvert fald have gemt en video af det, så jeg engang kan vise det til mine børn. Det var rent instinkt. Det var det første, jeg tænkte, da bolden kom min vej, lyder det fra Kevin Diks.

Selv kunne han godt se, at der skulle noget særligt til for at få sejren, da den samlede indsats fra AGF-mandskab ikke var helt som det skulle være. Særligt da Horsens var gode til at slå en række bolde op på deres to angribere.

Læs også:Helenius tilbage i Silkeborg: Min interesse vakt med det samme

Dog mener Diks, at det blev bedre og bedre undervejs, hvor det også lykkedes for holdet at få skabt mange chancer - og så blev det også til en til ham selv, som altså blev omsat til en scoring, der sikrede tre point på kontoen.

Du kan se scoringerne fra kampen øverst i artiklen.

Næste opgave for Diks og AGF er et nyt opgør mod AC Horsens i pokalturneringen. Herefter skal de møde AaB i Superligaen, hvorefter der venter en vinterpause for David Nielsens troppper.

Læs også:AGF sælger Nicklas Helenius til 1. divisionsklub

Læs også:AGF henter sen sejr i Horsens efter akrobatisk scoring

Læs også:Bedst og værst: Giftig Links og hollandsk superkasse sænkede Horsens