Video : Tipsbladet
Superliga

AGF holder på stortalenter: Forlænger med unge profiler

AGF forlænger med unge spillere, der har fået godt med spilletid i denne sæson.

I weekenden kunne AGF forlænge med stopperen Frederik Tingager, og nu er det blevet flere andres tur.

Mandag aften meddeler AGF således, at de har forlænget samarbejdet med Sebastian Hausner og Albert Grønbæk. Det oplyser AGF på sin hjemmeside, hvor de skriver, at den unge duos nye aftaler gælder til og med 2025.

Læs også:Rygtet til Superligaen: Nu bekræfter han dialog med svenske klubber

Begge spillere har fået godt med spilletid i den indeværende sæson og er nogle af de store talenter i AGF. Sebastian Hausner, 20 år, ser også kontraktforlængelsen som et skulderklap.

- Det er et dejligt skulderklap at få fra klubben, der viser, at de tror på mig. Man bliver belønnet for sit hårde arbejde, og det gør mig kun endnu mere motiveret for at fortsætte min udvikling som fodboldspiller. Vi har gang i en god udvikling i AGF, og vi har et godt miljø, hvor jeg kan udvikle mig hen over de kommende år. Så jeg ser virkelig gode perspektiver i fremtiden, og jeg glæder mig til at fortsætte det hårde arbejde, siger Sebastian Hausner ifølge agf.dk.

Læs også:Medie: Lyngby-angriber sendt på tidlig juleferie

Også 19-årige Albert Grønbæk glæder sig over den nye kontrakt.

- Jeg er glad og stolt over, at AGF har ønsket at forlænge med mig. Det er gået hurtigt, siden jeg i sommer kom på min første fuldtidskontrakt, og det er en barndomsdrøm jeg lever ud. Siden jeg kom til klubben som ung dreng, har jeg udviklet mig rigtig meget, og nu gælder det bare om at blive ved med at klø på, og det er naturligvis dejligt og motiverende at mærke, at det hårde arbejde bærer frugt i form af en ny kontrakt, siger Albert Grønbæk til agf.dk.

I denne sæson har Sebastian Hausner spillet 11 kampe, mens Albert Grønbæk har spillet 13 kampe med tre mål til følge. 

Læs også:AGF-matchvinder vil gemme sejrsmål: Børnene skal se det

Læs også:Helenius tilbage i Silkeborg: Min interesse vakt med det samme

Læs også:Superliga-klubber giver reserver chancen i pokalkamp