Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-chef: Et stort mål at forsvare pokaltitlen

Sønderjyderne er klar på at forsvare deres titel i pokalturneringen.

Den 1. juli kunne SønderjyskE løfte pokalen i den danske pokalturnering, hvor de besejrede AaB i finalen, og de håber at gentage oplevelsen til sommer. Det siger Glen Riddersholm til Jydske Vestkysten.

Onsdag venter sønderjydernes næste opgave i Sydbank Pokalen, når de tager imod Lyngby Boldklub. Og selvom SønderjyskE i øjeblikket også kæmper med i toppen af Superligaen, har de ingen intentioner om at nedprioritere pokalturneringen.

Læs også:Superliga-keeper tilbudt forlængelse: Fair hvis han ikke vil

Derfor vil en række profiler også være med fra start. 

- Vi bruger ikke kampen til at eksperimentere. Det bliver en del af de spillere, der spillede mod Brøndby, og nye spillere, der kommer ind og fortjent får muligheden for at vise sig frem. Vi er i en situation, hvor vi gerne vil teste truppen og holde os i live i to turneringer.

Læs også:Endnu to Superliga-spillere ramt af corona

- Og så er det også et stort mål at forsvare pokaltitlen, siger Glen Riddersholm til Jydske Vestkysten.

Til kampen er SønderjyskE uden småskadede Alexander Bah, men de har udtaget de samme 18 spillere, som de tog med til weekendens nederlag til Brøndby IF. 

Formår SønderjyskE at forsvar deres ttel og vinde pokalturneringen, vil de være sikre på at havne i et europæisk gruppespil næste sæson.

Læs også:Jubel i Superliga-klubberne: Det er en kæmpe gulerod

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby haler ind på SønderjyskE

Læs også:Dal Hende: Vigtigt når vi skal tage næste skridt som klub