Video : Tipsbladet
Champions League

Den må gøre ondt: Messi droppede Ronaldo i The Best-afstemning

Cristiano Ronaldo havde Messi som sin nummer to i afstemningen til 'The Best', mens argentineren ikke havde de samme tanker om portugiseren.

FIFA kårede torsdag aften polske Robert Lewandowski som verdens bedste fodboldspiller ved det internationale fodboldforbunds kåring 'The Best', hvor han vandt foran Juventus-spilleren Cristiano Ronaldo samt Barcelonas Lionel Messi.

Netop de to sidstnævnte spillere, som Bayern-polakken endte foran har i mere end et årti kæmpet mod hinanden i både individuelle og klubmæssige relationer, men denne gang måtte de altså se sig slået begge to.

Læs også:Dansk duo bedre end Lewandowski: Toppen af Europa

Det er nu blevet offentliggjort af FIFA, hvordan de to spillere valgte at stemme, og her er det interessant, at Cristiano Ronaldo valgte at stemme på Lewandowski, Messi og Kylian Mbappe og i den rækkefølge.

Det var dog ikke en gestus, som Lionel Messi havde valgt at gengælde til sin portugisiske rival. I stedet placerede han selv Neymar øverst med Mbappe og Lewandowski helt nede på sin tredjeplads.

Læs også:Bedre end Messi og Ronaldo: Det er en utrolig følelse

Pointene kom dog ikke til at ændre noget for stillingen, da Ronaldo endte med 38 point mod Messis 35. Dog var der et langt hop op til Bayern-målmaskinen, som scorede 52 point i afstemningen.

I opgørelsen er det desuden bemærkelsesværdigt, at Ronaldo fik færre point end Messi fra trænere, mens det forholdt sig lige omvendt ved anførere, medier og fans.

Læs også:Overblik: Alle vinderne ved FIFAs prisuddeling

Læs også:Robert Lewandowski kåret som verdens bedste spiller

Læs også:Stjerneparade: Her er årets hold i verden