Video : Tipsbladet
Landshold

Kasper Dolberg er ude resten af året

Den 23-årige angriber har spillet sin sidste kamp i år, efter at han i efteråret har været plaget af skader.

Kasper Dolberg har spillet sin sidste kamp for OGC Nice i 2020.

Forleden sad den danske landsholdsangriber over mod Nimes I den franske liga med lårproblemer, og han kommer heller ikke i aktion i OGC Nices to sidste kampe inden årsskiftet - mod henholdsvis Lyon og Lorient.

Læs også:Kasper Dolberg misser kamp med lårproblemer

I stedet vil klubben give Kasper Dolberg tid til at komme sig helt ovenpå sine skadesproblemer. Det bekræfter klubbens cheftræner, Adrian Ursea, over for Ligue 1’s hjemmeside.

- I vores nuværende position, hvor det ikke kun er én sejr, der vil ændre alt, har vi brug for, at spillerne er på 100 procent. Det viser sig, at Kasper ikke er 100 procent. Jeg stoler meget på ham, og holdet gør det også. Ideen er at være i stand til at give ham den nødvendige tid til at vende tilbage til sit bedste, så når vi vender tilbage i januar, kan han hjælpe os som han gjorde i starten af sæsonen, siger Adrian Ursea og fortsætter:

Læs også:Superliga-nedrykker jubler: Guldfugl forlænger

- Han er en dreng, der smiler, men er bekymret over alle de små skavanker, han føler. På dette niveau er kroppe ligesom F1-biler, meget finjusterede. Et lille sandkorn kan ødelægge alt, og det kan have indflydelse på ens selvtillid. En angribers rolle kræver en utrolig indsats, når det kommer til at dække et rum på banen. Han har virkelig brug for at føle sig meget komfortabel for at få succes i det, han vil.

Kasper Dolberg, 23 år, har i efteråret blot spillet 12 kampe med tre mål til følge i Nice. Foruden de nuværende skadesproblemer har danskeren også været ude med coronavirus, hofte- og lyskeproblemer. 

Læs også:Officielt: Dolbergs klub smider træneren på porten