Inter stryger til tops uden uønsket Eriksen i truppen

Inter slog Verona i Serie A uden Christian Eriksen, som Inter-direktør satser på at sælge i januar.

Inter lagde onsdag aften pres på byrivalen Milan i toppen af den italienske Serie A ved at vinde udekampen mod Verona med 2-1.

Dermed overtog Inter for en stund i hvert fald førstepladsen fra Milan, der onsdag klokken 20.45 tager imod Lazio.

Inden den kamp har Inter 33 point for 14 kampe, mens Milan 31 point for 13 spillede opgør.

Sejren kom i hus uden Christian Eriksen i kamptruppen. Danskeren havde ifølge italiensk Sky Sport fået lov til at rejse hjem på grund af sin højgravide kæreste.

Ifølge Inter-direktør Giuseppe Marotta var Eriksen alligevel ikke tiltænkt en rolle i kampen, og Moratta sagde desuden op til kampen, at danskeren er sat på transferlisten med henblik på et salg denne vinter.

Eriksen har fået meget lidt spilletid i sæsonen, da træner Antonio Conte har satset på andre offensive profiler, blandt andre Lautaro Martinez, der slog til for Inter onsdag.

Verona forsvarede sig fremragende i første halvleg og var godt med i opgøret, men seks minutter efter pausen udnyttede Inters Martinez et indlæg fra Achraf Hakimi.

Hjemmeholdet kom dog tilbage hjulpet af et målmandsdrop af Samir Handanovic, så Ivan Ilic nemt kunne udligne efter godt en times spil.

Fem minutter senere kom Inter dog atter i front, da Milan Skriniar steg til vejrs og headede Inter på 2-1.

I den resterende del af kampen var Inter tættere på 3-1, end Verona var på 2-2, men der blev ikke scoret yderligere, og Verona har stadig 20 point på niendepladsen.