Video : Tipsbladet
Superliga

- Der er grund til at rose Superligaen

Træneren Glen Riddersholm har været imponeret over det, Superligaen har levet under svære forudsætninger i 2020.

2020 har på grund af coronaviruspandemien været et meget anderledes år, og det gælder også i fodboldverdenen, hvorfor Divisionsforeningen og kompagni fortjener ros. Sådan siger Glen Riddersholm i et interview med Politiken.

Den danske Superliga blev sat på pause i foråret, men i modsætning til ligaerne i lande som Holland, Frankrig og Belgien fik man afviklet 2019/20-sæsonen efter en kort pause, og den nye sæson er man også godt i gang med.

Læs også:SønderjyskE Tager afsked med klublegende: Nu skal der yngre kræfter ind

Og efter det turbulente år uddeler Glen Riddersholm ros til arrangørerne og interessenterne.

- Derfor er der grund til at rose Superligaen, Divisionsforeningen, DBU, klubberne, tv-stationerne og alle andre interessenter. Jeg må indrømme, at jeg er meget imponeret over, at vi har været i stand til at fuldføre så meget fodbold. Jeg synes virkelig, at vi har leveret et godt produkt under de forudsætninger, vi skulle præstere ud fra, siger SønderjyskE-træneren til Politiken.

Læs også:Million-handler i sigte: 25 Superliga-profiler på affyringsrampen

Selvom Superligaen har fået afviklet en masse kampe, har alt ikke været normalt. Der er i øjeblikket kun få tilskuere på stadion, og selvom der er blevet lempet lidt på dem, er der stadig restriktioner. I interviewet med Politiken fortæller Glen Riddersholm, at det blot er blevet hverdag.

I SønderjyskE har Glen Riddersholm haft et godt år, hvor de vandt Sydbank Pokalen, sikrede sig overlevelse i Superligaen og nu overvintrer som rækkens nummer fem.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Læs også:Dramatisk afgørelse: Sådan fordelte stemmerne sig til Årets Målmand