Video : Tipsbladet
Landshold

Hovedsponsor advarer DBU: Kan stoppe definitivt

DBU kan miste en af deres hovedsponsorer permanent.

Arbejdernes Landsbank er en af DBU’s store sponsorer, men i de seneste måneder har sponsoratet været sat i bero. Og kan det endegyldigt ophøre, advarer bankens branding- og kommunikationsdirektør over for Ekstra Bladet.

Sponsoratet er suspenderet som følge af en lov mod kviklån, der trådte i kraft i juli, og som forbyder pengeinstitutter at reklamere sammen med spilleselskaber - som Arbejdernes Landsbank og Oddset har gjort på landsholdet.

Læs også:Tv-boss svarer storsponsor igen: Det samme som at genindføre kontanter

Og den løsning er ikke holdbar.

Derfor vil Arbejdernes Landsbank have fundet en løsning på situationen inden 15. februar, oplyser branding- og kommunikationsdirektør Peter Frouloud.

Læs også:Landsholdet har mistet hver tredje seer: Det er rigtig skidt

- Hvis der er fundet en løsning, fortsætter vi, ellers stopper vi definitivt som hovedsponsor for fodboldlandsholdet, siger branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, til Ekstra Bladet.

Da det omhandler en lov, kan DBU dog ikke løse sagen på egen hånd. Det kræver Folketingets hjælp, og tilbage i november sagde kommunikationschef i DBU, Jakob Høyer, at de har givet udtryk for, at reglerne ændres.

- Vi ved fra både ministeren og kredsen af aftalepartier, at de har givet udtryk for, at der vil komme en ændring af reglerne, så de ikke længere rammer både landsholdet, dansk fodbold og dansk idræt så uhensigtsmæssigt, som vi har set. Den erkendelse er vi glade for, sagde Jakob Høyer dengang.

Læs også:DBU i klemme: Mangler storsponsor

Læs også:DBU mister penge: Storsponsor trækker sig fra landsholdets trøjer

Læs også:Landsholdets sponsorer er kommet i klemme af ny lov