Video : Tipsbladet
Premier League

Arsenal holder vejret: Özil-beslutning træffes i de kommende dage

Den tyske offensivspiller er helt ude i kulden i Arsenal, men han tjener en fed hyre i klubben, og derfor håber Arsenal, at han nu forlader klubben.

Han har flere gange takket nej til at forlade Arsenal, 32-årige Mesut Özil, men den tyske stjerne har aldrig været tættere på at smutte fra London-klubben.

Özil er blevet sat i forbindelse med et skifte til DC United og senest Fenerbahce, og det lyder til, at der træffes en beslutning om tyskerens fremtid meget snart.

Den tidligere verdensmester med Tyskland, der har en fortid i Real Madrid, Werder Bremen og Schalke 04, har kontraktudløb til sommer, så han har maks et halvt år igen i Arsenal, men pilen kunne nu pege mod et skifte til Tyrkiet og Fenerbahce.

Læs også:- Det er mangel på klasse af Jürgen Klopp

Spørgsmålet er bare, om Arsenal skal give tyskeren et gyldent håndtryk, eller om han selv vælger at vinke farvel til de sidste seks måneders løn. 

- Vi vil tale internt om, hvad der er den bedste løsning for ham i den nære fremtid. Sammen med spilleren og agenten skal vi finde den bedste løsning for alle, siger træner Mikel Arteta ifølge BBC og slår fast:

- Vi vil i de kommende dage beslutte, hvad der skal ske.

Læs også:Thomas Frank nomineret til flot hæder i England

Mesut Özil er end ikke registreret i Arsenals 25 mands store trup til Premier League og Europa League. Han skiftede til Arsenal i 2013 for omkring 400 millioner kroner, men har ikke spillet for klubben siden starten af marts.

Arsenal har vundet tre kampe i streg i Premier League og er nu oppe som nummer 11 i den bedste engelske række.

Læs også:Kasper Schmeichel sigter stort: Vil prøve noget vildt med landsholdet

Læs også:Kun 1,5 procent mellem vinderen og nummer to: Årets danske spiller fundet

Læs også:Guardiola hylder afdød klublegende efter pokalsejr