Video : Tipsbladet
Bundesliga

Trods rygter om lyn-exit: Træner tror på dansk nyindkøb

Den tidligere OB'er ser ikke ud til at være på vej væk fra Arminia Bielefeld.

Inden denne sæson sagde Jacob Barrett Laursen farvel til OB og Superligaen og sagde goddag til Arminia Bielefeld og Bundesligaen, men den første tid i klubben har ikke budt på meget spilletid.

Blot fem kampe, heraf tre som starter, nåede den 26-årige dansker at spille, før han blev ramt af en knæskade, som har holdt ham ude af truppen siden november. Og det skuffende efterår har også sat gang i spekulation om et lyn-exit.

Forleden kunne avisen Neue Westfälische således skrive, at Jacob Barrett Laursen kunne forlade Arminia Bielefeld enten permanent eller på en lejeaftale i januar.

Læs også:Nu kan Schalke 04 tangere Bundesligaens pinligste rekord

Men de rygter nedtoner cheftræner Uwe Neuhaus ifølge FussballTransfers på et pressemøde fredag, og han vil ifølge mediet give mere tid til danskeren.

- Uden skader ville han have spillet oftere, men siden sommer har han savnet at komme ind i en rytme igen og igen. Nu har han været i stand til at træne i tre uger uden problemer, og jeg er sikker på, at han vil være tilbage vil finde sit gamle niveau, siger cheftræneren.

Også en anden tidligere OB, færøske Jóan Símun Edmundsson, er blevet rygtet væk fra klubben.

Læs også:Tidligere holdkammerater tror på Mainz-redning: Jeg stoler på Bo Svensson

- Han (Jóan Símun Edmundsson, red.) er bestemt en af ​​de bedre spillere i vores trup, men han er nødt til at bringe det ind på banen. Jeg vil gerne hjælpe ham med det, og jeg smider ham ikke bare som en varm kartoffel, siger Uwe Neuhaus ifølge mediet.

Arminia Bielefeld rykkede op i Bundesligaen til denne sæson, men kæmper aktuelt for livet i den bedste række. De er nummer 16 efter 14 kampe. 

Læs også:Medie: FC København vil hente transferfri dansker

Læs også:Avis: Tysk klub klar til at forære dansker væk

Læs også:Dansk træner siger op på Færøerne - har nyt job på plads