Dansk cheftræner blev 'straffet' i Bundesliga-debut

Den nyansatte danske cheftræner i Mainz, Bo Svensson, led et nederlag i sin debutkamp mod Eintracht Frankfurt i Bundesligaen.

Bo Svensson fik ikke den ønskede debut i Mainz, der her til eftermiddag tabte 0-2 hjemme mod Eintracht Frankfurt.

Danskeren er netop tiltrådt cheftræner-rollen i den kriseramte tyske Bundesliga-klub, som i lørdagens hjemmekamp skulle forsøge at skrape point sammen til tabellen.

Svensson og Mainz kom dog bagud midtvejs i første halvleg. Gæsterne fra Frankfurt fik tilkæmpet sig et straffespark, som Andre Silva sparkede i kassen til 0-1.

0-1 blev også stillingen til pausen, men efter pausen var der dejavu for hjemmeholdet. Frankfurt fik tilkendt endnu et straffespark med 20 minutter igen.

Igen var det Andre Silva som stod ved 11 meter-pletten, og portugiseren scorede endnu en gang og bragte gæsterne foran med 0-2.

Kampen sluttede med et nederlag på 0-2 til Svensson og Mainz, som nu indtager sidstepladsen i Bundesligaen med seks point efter 15 kampe.