Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-klub har afvist investorer: Tilbuddet var ikke tilfredsstillende

Randers FC havde et konkret tilbud fra nye investorer, men klubben takkede nej. Det var ikke kun på grund af prisen, siger formanden.

I oktober fortalte formanden for Randers FC Holding A/S, Svend Lynge Jørgensen, at klubben var i dialog med to mulige investorer. Særligt den ene var fremskreden, og han forventede en afklaring senest til nytår.

Den afklaring har han også fået. Sådan da.

- Lad os sige det sådan, at vi har fået et tilbud, som vi ikke syntes var tilfredsstillende. Det var ikke kun et spørgsmål om prisen, men også andre ting. Med mindre det tilbud bliver forbedret, tror jeg, det er afsluttet, fortæller Svend Lynge Jørgensen til tipsbladet.dk.

- Man kan sige, at det er afsluttet på den måde, at vi har fået et forslag, som vi ikke syntes levede op til alle de parametre, vi har sat op. Derfor har vi sagt nej tak til det. Min forventning er, at vi ikke hører mere fra dem, men jeg kan ikke garantere noget.

Læs også:Salg af Randers FC rykker nærmere: Forventer afklaring inden nytår

Hvad var det for nogle andre ting end prisen?

- Vi har forskellige parametre, som vi skal have opfyldt, men det vil jeg ikke nærmere ind på.

For tre måneder siden var Randers FC som nævnt i dialog med to mulige investorer. Hvis den ene ikke bliver til noget, vil det så sige, at den anden stadig er i spil?

- For at være helt ærlig: I øjeblikket sker der ikke så frygtelig meget. Det er nemt i dag at skyde alt på corona, og det vil jeg ikke gøre. Men jeg vil ikke lægge skjul på, at dem, vi har snakket med, er udlændinge eller nogle med udenlandske kontakter. Der er mange ting, man kan klare over Skype og Teams, og hvad ved jeg, men ellers er det svært i øjeblikket.

Læs også:Randers-formand om investorer: Noget af det virker uigennemtænkt

- Bare det praktiske i at rejse, enten for os for at snakke med nogle eller for dem for at komme og snakke med os eller se på stadion og faciliteter.

Det er over et år, siden Randers FC meldte ud, at klubben ville søge nye investorer, men Svend Lynge Jørgensen fastholder, at kronjyderne ikke har travlt. Økonomien er udmærket, så aktionærerne sælger ikke af nød, men af lyst, siger han.

Randers FC Holding A/S lavede i 2019/20 et underskud på 4,4 millioner, men forventer et overskud for denne sæson.

Læs også:Bliver Randers det 10. danske hold på udenlandske hænder?

Læs også:Randers FC i dialog med mulige investorer: Taler primært med udlændinge

Læs også:Midt i coronakrise: Salg af Randers FC sat på pause

Læs også:Randers sælger tribune: Nye investorer vil have fodbold, ikke mursten