Video : Tipsbladet
Superliga

AaB’er om svær start: Jeg må ikke grave mig ned

Tim Prica erkender, at starten i AaB ikke var nem.

Tim Pricas start i AaB er langt fra gået som ønsket, og i et interview med Nordjyske erkender den unge svensker, at efteråret var svært for ham.

Det gik allerede galt i sæsonpremieren mod Lyngby Boldklub for Tim Prica, der er søn af den tidligere AaB-bomber Rade Prica. I kampen mod De Kongeblå blev han indskiftet i anden halvleg, inden han kort efter modtog et direkte rødt, der kostede to kampes karantæne.

Læs også:Avis: Randers FC lurer på AaB’er

Senere på efteråret fik den 18-årige angriber også rødt kort i pokalnederlaget til B93, hvilket kostede endnu en karantæne. Det har ikke været nemt, men Tim Prica forsøger at holde hovedet højt.

- Jeg prøver ikke at tænke for meget over det, for det er selvfølgelig ikke godt som offensivspiller at få to røde kort, men jeg må heller ikke grave mig ned. Det var tungt, da jeg fik dem, men alle mine holdkammerater ved godt, at jeg ikke gjorde det med vilje, siger Tim Prica til Nordjyske.

Læs også:OB-angriber revser faciliteter: De værste i Skandinavien

Tim Prica, der kom til AaB fra Malmö FF, har endnu sit første mål for nordjyderne til gode, og efter ti kampe står han blot noteret for to oplæg.

Det skal han forsøge at ændre på i forårssæsonen, som AaB indleder mod FC København på hjemmebane den 3. februar. Derefter venter opgør mod henholdsvis Brøndby IF, Randers FC og FC Midtjylland.

Læs også:Tipsbladet vurderer: Sådan gik sommerens transfervindue i BIF, AaB og LBK

Læs også:William Kvist svarer på Ståle-kritik: Jeg har vist, jeg kan

Læs også:Kasper Pedersen har et klart mål med Esbjerg-skifte