Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere AGF’er skifter til tyrkisk klub

Den tidligere AGF-spiller rykker sydpå.

Den tidligere AGF-spiller Ahmed Yasin forlader skandinavisk fodbold.

Fremover skal den irakiske landsholdsspiller i stedet tørne ud i den tyrkiske liga, Denizlispor har købt ham fra BK Häcken og udstyret ham med en kontrakt til sommeren 2022. Det bekræftes af begge klubber.

Læs også:Åge Hareide henter FC Midtjylland-spillers tvilling

I størstedelen af karrieren har Ahmed Yasin optrådt i svenske klubber, men han var forbi Danmark i en kort overgang, da han spillede halvdelen af 2015/16-sæsonen for AGF. Her blev det til 19 kampe og ét mål, inden kantspilleren tog tilbage til Sverige.

Nu skal han prøve kræfter med den tyrkisk Super Lig, og det ser han frem til.

- Jeg har ventet længe på at flytte til udlandet og spille på et højt niveau. Da denne mulighed opstod, kunne jeg ikke sige nej. Jeg følger min drøm, og dette skridt er et skridt nærmere, siger Ahmed Yasin.

- Jeg flyttede til Häcken i håb om at spille i Europa og vinde noget med klubben. Vi lykkedes med begge dele, og jeg er både stolt og taknemmelig for det.

Foruden smutturen til AGF i den danske Superliga har 29-årige Ahmed Yasin også haft to korte ophold i Qatar, hvor han har spillet for Muaither SC og Al-Khor SC. I sverige har han spillet for Örebro SK, AIK og BK Häcken. 

Læs også:Transfernyt: Tidligere Brøndby-spillere genforenes i Tyskland