Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: AGF henter midtbanespiller fra Manchester City

AGF præsenterer endnu en forstærkning i form af australsk midtbanespiller.

AGF hentede mandag Bubacarr Sanneh til forsvaret på en lejeaftale, og tirsdag præsenterer århusianerne endnu en forstærkning.

De henter således offensivspilleren Daniel Arzani fra Manchester City på en lejeaftale for resten af den indeværende sæson. Det oplyser AGF på sin hjemmeside.

Læs også:Bubacarr Sanneh slår fast: AGF har ikke en købsoption

- Arzani er en talentfuld og spændende spiller, der kan begå sig både på den offensive del af midtbanen og på en kant. Han er teknisk stærk spiller, der rundet af den australske mentalitet, som vi jo kender godt i AGF, hvor det er sunde dyder og en god arbejdsmentalitet, der præger fodboldspillerne.

- Så han kommer til at passe godt ind i vores trup i foråret, hvor vi går ind i en periode med mange kampe, siger administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen, til agf.dk. 

Læs også:Selvfølgelig skal AGF række ud efter guldet

Den 22-årige australier har i efteråret været udlejet til FC Utrecht i den hollandske liga. Han har tidligere også været udlejet fra Manchester City til Celtic, mens han står noteret for seks landskampe for Australien.  

Daniel Arzani bliver ikke den eneste australier i AGF's trup. Klubben råder også over Alex Gersbach og Zach Duncan, som også er fra "down under". 

Læs også:Russisk "Daniel Agger" anholdt i Moskva: Her er den skøre historie

Læs også:Mustapha Bundu få formaliteter fra FC København