Sheffield United tog overraskende sejr på Old Trafford

Det var top mod bund på Old Trafford onsdag aften, men alligevel formåede Shieffield United at vinde 2-1 over Manchester United.

Mens Manchester United kæmper med om det engelske mesterskab, kæmper Sheffield United en hård kamp for at undgå nedrykning. Onsdag aften mødtes de to mandskaber på Old Trafford.

Og ikke overraskende satte hjemmeholdet sig på opgøret fra kampens start.

Men også gæsterne viste sig fint frem i indledningen, og klublegenden Billy Sharp fik efter et lille kvarter en friløber, der dog blev afværget af David De Gea med en flot fodparade.

23 minutter inde i opgøret lykkedes det til gengæld Sheffield United at passere De Gea. Kean Bryan kom højest på et hjørnespark, og Manchester United-keeperen fik mistimet sig indgreb, så 24-årige Grant kunne heade Chris Wilders mandskab i front via den ene oppasser.

1-0 til Sheffield United var også stillingen ved pausen.

Få minutter inde i anden halvleg kom Mason Greenwood frem til en god mulighed efter et par gode Manchester United-kombinationer, men den unge englænder fik ikke ordentligt træf på bolden, der røg nogle meter forbi mål.

1-1 blev det derimod efter 64 minutter.

Alex Telles slog et skarpt hjørnespark ind i panden på Harry Maguire, der kom løbende, og med største selvfølgelighed sørgede Manchester United-kaptajnen for at bringe balance i regnskabet.

Men hjemmeholdet var tydeligvis ikke færdige her, og den resterende del af kampen blev et langt tryk mod Aaron Ramsdales mål - på nær et enkelt angreb.

I det 74. minut fik Oliver Burke nemlig masser af plads til at afslutte i Manchester United-feltet, og via låret på Axel Tuanzebe og undersiden af overliggeren sparkede skotten Sheffield United på 2-1.

Ole Gunnar Solskjærs tropper havde efterfølgende et par halvfarlige forsøg, men helt tæt på kom man aldrig, og så sluttede det med en højst overraskende sejr og tre point til Sheffield United, som til gengæld stadig er sidst i Premier League. De har otte point for 20 kampe og ti point op til Brighton over nedrykningsstregen.

Manchester United har 40 point for 20 kampe.