Video : Tipsbladet
1. division

Fredericia henter Silkeborgs saksesparksscorende stopper

Silkeborg IF siger til sommer farvel til stopper Jeppe Spliid Gertsen, der i stedet har fået kontrakt med FC Fredericia.

De har allerede én gang handlet i Silkeborg IF, og nu vender FC Fredericia tilbage til det midtjyske.

1. divisionsklubben kunne tidligere i dette transfervindue fortælle, at man havde skrevet under på en aftale med Silkeborg Valance Nambishi. En aftale, der gælder fra sommer. Den aftale blev i øvrigt offentliggjort kort efter, at Silkeborg havde fortalt, at man henter Fredericias Andreas Oggesen fra sommer.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Men trafikken kommer altså ikke til at stoppe her, da Fredericia også har været på rov i Silkeborgs forsvar. Her har man netop offentliggjort, at man henter Silkeborgs Jeppe Spliid Gertsen, 23 år. Han har fået en kontrakt til 2023 og skifter altså til sommer, hvor aftalen med SIF løber ud.

Gertsen har været inde og ude af holdet i Silkeborg, hvor det i alt er blevet til 23 førsteholdskampe.

Læs også:FCM-spiller tilbage efter skadeshelvede: Det føles uvirkeligt

Hans nok mest mindeværdige øjeblik var i 2018, hvor han med et saksesparksmål i den forlængede spilletid mod Rander sendte Silkeborg i pokalsemifinalen. Her slog SIF Gertsens kommende arbejdsgiver ud af turneringen, som Silkeborg endte med at tabe finalen i til Brøndby IF med 1-3.

Fredericia-træner Michael Hansen har en fortid som både træner og head of coaching i Silkeborg IF, så han kender naturligvis de to nye spillere, der er hentet til Fredericia fra sommer.

Læs også:Anderlecht vil af med tidligere AGF-profil: Her er klubbens krav

Læs også:Silkeborg IF opjusterer og forventer stort millionoverskud

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub